Tisdag 8/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir lugn. Du får mycket gjort men det beror mer på att du är metodisk än att du jobbar fort. En kollega tycker mycket om dig och sparar inte på krutet när det gäller att berömma ditt arbete

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen får du möjlighet att förändra något i dina dagliga rutiner. Det här kan bli din chans att få jobba lite mer som du vill. Visa att du gillar att ta initiativ och att du har massor av idéer att komma med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig när det gäller din ekonomi just nu. Det är lätt att utgifterna springer iväg och du inte har råd med det som du måste köpa längre fram. Försök att undvika att impulsshoppa. Det är då du gör dåliga affärer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att blir arg för ingenting just nu. Månen och Mars jobbar emot varandra och skapar den här konflikten inom dig.  Försök att tygla ditt humör, den här influensen kommer bara att vara ett par dagar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att motstå en viss persons charm och det kan få konsekvenser, särskilt om du redan har ett etablerat förhållande. Hur frestande det än är bör du försöka att inte vara så flirtig tillbaka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång men bra dag. Du får mycket uträttat, även vissa saker som du egentligen inte behöver ha klart förrän senare i veckan. En glad nyhet från en släkting lyser upp eftermiddagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hinna med att planera in allt du vill göra den här månaden. För mycket glöggfester, firmamiddagar och vänmingel gör att din almanacka fort blir fullbokad. Du måste säga nej ibland.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv, rolig och väldigt tröttsam. Du är helt slut när du kommer hem på kvällen. Har du ett förhållande kan du uppleva din partners närhet som påfrestande just nu. Du behöver få vara för dig själv.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en idé om hur du kan effektivisera jobbet utan att det kostar mer än den tid som du lägger ned på att få din idé att fungera. Din chef tycker att ditt intiativ är strålande.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen verkar handla om utbildning. Antingen så pluggar du eller så har du någon form av utbildning/information på jobbet. Du är rastlös och har svårt att koncentrera dig på någon som står och pratar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du möjlighet att förändra en daglig rutin som har irriterat dig för att den är så tidskrävande. Försitt inte den här chansen för då kommer du att ångra dig rejält.  Ta tag i problemet och lös det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en produktiv, inspirerande dag att se fram emot. Det enda molnet som grumlar din himmel just nu är att du är oviss om något i din framtid. Det verkar som du väntar på ett besked av något slag.

 

Annons