Onsdag 9/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik dag då du får lära dig en läxa som sent ska glömma. Det handlar om en vän som begår ett fel och som låter dig ta skulden för det. Du känner dig arg och sårad på grund av hans beteende.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra idag, men det innebär inte att du glömmer bort att en speciell person som firar något. Har du inte tid att hälsa på så skickar du ett SMS eller ringer och säger grattis.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du god tid på dig när du ska fatta beslut. Du gillar inte att stressa fram saker utan du vill att det du gör ska vara av bra kvalitet och då får det ta tid. En kollega blir otålig över din långsamma takt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du inte hinner med det planerat och du får du panik. För dig är det viktigt att hålla det tempo som du förutsatt dig att hålla. En vän muntrar upp dig och kommer med massor av goda råd.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ser du fram emot att jobba med en speciell person men blir väldigt besviken när hon/han är sjuk eller ledig. Det förstör hela din dag och du surar. En av dina arbetskamrater skäller på dig för att du inte är uppmärksam nog.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga ta nya intiativ. Vanligtvis är det inget problem för dig, men idag så påverkas du av Fiskens tecken och det gör dig mindre benägen att styra och mer drömmande än vanligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Din chef ger dig mer att göra och du har svårt att hinna med så som det ser ut idag. Försök att prata med din chef om att fördela arbetsbördan lite mer. Du kan inte göra både hennes och ditt jobb samtidigt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu agerar du helt efter ditt eget huvud och det kan leda till en mindre konflikt på jobbet. En av dina kollegor anser att du är lite väl självgående och att du har problem att ta instruktioner.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra onsdag. Du jobbar på utan att fundera så mycket och senare på kvällen väntar en trevlig överraskning. Var inte orolig när det gäller pengar som du är skyldig någon. Han/hon kan vänta med att få tillbaka sitt lån.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en hel del som du vill ta upp med en kollega. Tyvärr är han/hon inte lika ivrig som du och försöker hela tiden skjuta upp ert samtal. Du blir besviken på honom/henne. Var ärlig och säg vad du tänker.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt som du planerat idag, men det är inte så ovanligt. Oftast är du en riktig tidsoptimist och det gör att sällan hinner med det du planerat. Du kör på och hoppas på det bästa.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ett problem som är relaterat till din ekonomi kan ge sig till känna idag. Var inte orolig, det kommer att ordna sig om du bara håller huvudet kallt. Det finns en mängd lösningar på ditt dilemma.

 

Annons