Torsdag 10/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du planerar helgen idag. Det verkar som du är bortbjuden på lördag och då vill du att allt ska var perfekt. En vän hjälper dig med uppmuntrande kommentarer och råd om hur du ska klä dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Så här i slutet av veckan är du trött. Du har kört på i ett väldigt högt tempo och nu vill du bara gå och lägga dig och sova. Din partner har andra planer som involverar dig. Du måste orka lite till.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara helt ärlig mot en kollega eftersom sanningen antagligen skulle chockera henne. Du väljer det gyllene medelvägen och berättar så mycket du kan utan att gå in på alla detaljer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig torsdag där du umgås med arbetskompisarna på ett avslappnat sätt. Din lite loja attityd väcker beundran hos en jättestressad kollega som inte hinner med någonting. Ge honom/henne ett råd.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du chansen att visa lite mer av din fantasi och din kreativitet. Förvänta dig inte att få hjälp med din vision, det får du klara på egen hand. Du får däremot mycket beröm när du äntligen är klar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du chansen att göra en kollega glad. Det behövs bara en kram och ett uppmuntrande leende för att göra den här personens dag. Snåla inte på din empati och din charm, visa att du är en bra arbetskamrat.

 

Vågen 23/9-22/10

Du överraskar en vän genom att ringa när han/hon minst förväntar det. Du tycker att det är kull att busa lite med den här personen eftersom han/hon är nervöst lagd. Frågan är om di vän uppskattar ditt skämt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag går du in för att charma en kollega som har visat sig rätt så jobbig på senaste tiden. Du tänker att om du kan få den här personen att slappna av så kommer både han och alla andra att må bättre.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

En ny person på ditt arbete eller i ditt team gör något som imponerar på dig. Du blir positivt överraskad och lite avundsjuk på din nya kollegas talang. Du önskar att det var du som kommit med den här idén.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att våga vara sig själ även när det känns som om du inte passar in. Det är ingen lätt uppgift . Du måste bjuda på dig själv och det sitter långt inne. Du är inte van att öppna upp dig emot främlingar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du hinner med en hel del redan på förmiddagen så på eftermiddagen kan du ägna dig åt ett av dina otaliga projekt. Du vill få fram resultat och kunna visa upp din idé för din chef.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen stöter du på problem som har med ett val att göra. Egentligen är det inte så komplicerat. Du har bestämt dig för något och din partner tycker inte som du. Ni msåte komma överrenns.

 

Annons