Fredag 11/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen ger du allt. Du vill visa att du är oumbärlig för din kollega. Frågan är om du inte slarvar lite för att hinna med så mycket som möjligt och det skapar ett intryck av att du är hafsig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir jäktig. Du har massor att göra och du ligger efter från tidigare i veckan. Det är bara att inse att du inte hinner med hur mycket som helst. En vän hör av sig och vill träffa dig. Det blir en trevlig kväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att fundera över så det är lika bra att du avsätter tid att strukturera, planer och organisera idag. En kollega är väldigt jäktad så hon ger dig fel uppgifter och det skapar problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att konfrontationer. Du blir väldigt ledsen när du blir kritiserad. En kollega som inte är särskilt finkänslig har en förmåga att såra dig utan att han/hon märker att han/hon gör det.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

När Månen arbetar aktivt för ditt tecken ökar din intuition och din förmåga att pejla in sinnestämningar. Idag inser du att en kollega mår dåligt trots att hon sätter upp en klämkäck fasad utåt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd att säga vad du tycker och tänker till dina vänner. De blir förvånade över att du är så frispråkig. Ofta brukar du hålla dina åsikter för dig själv, men Mars driver dig att öppna upp dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar lugnt. Visst har du att göra, men du stressar ändå inte. Under eftermiddagen sker något som förändrar inriktningen på den här dagen Plötsligt gäller det att agera snabbt för att rädda situationen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte rädd för att presentera din åsikt. Att möta motargument skrämmer dig inte det minsta eftersom du är så säker på att du har rätt. Dina kollegor tycker att du är både dum och modig på samma gång.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du avstår från att påpeka en kollegas misstag, trots om du vet att din kommentar skulle hjälpa henne på rätt spår igen. Du tycker inte om den här personen och det är därför som du avstår att hjälpa henne.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta initiativ. Visa att du har idéer och tankar kring ett projekt som din chef presterat. Genom att driva din linje så kommer du väcka respekt hos dina kollegor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig. Du får stressa för att hinna med och det gör dig på dåligt humör. Du gillar inte att vara jäktad. Har du en partner kan det blir gräl i helgen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lång dag där du måste ta tag i en hel del jobbiga saker på arbetet. Till viss del handlar det om att du har en kollega som inte gjort sitt och därför blir du lidande. Frågan är om du orkar ta den diskussionen.

 

Annons