Lördag 12/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kommer att få som du vill idag så det är lika bra du ställer in dig på det. Om du fortsätter att envisas så kommer det bli en jobbig dag för dig. Inse att du inte alltid kan få rätt.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen ser ut att bli pysslig. Du dekorerar och gör fint hemma. För dig är det viktigt med riktig julstämning och vecka efter vecka plockar du fram all från tomtar till julkulor och köper massor av hyacinter och julstjärnor.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen tvingar du konfrontera en vän som du vet ljuger för dig. Det blir tungt och du mår dåligt. Du vill kunna lita på dina vänner, men idag inser du att du faktiskt inte kan det.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen ser ut att handla om shopping. Kanske är det dags för lite julklappsinköp. Du vill hitta billiga, fina och personliga presenter och sådant tar tid. Det är lika bra att börja redan nu om du ska hinna.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Krav både från jobbet och hemma gör dig på dåligt humör. Hur du än försöker så räcker varken din ork eller din tid till att hinna med allt som du måste göra. Sluta med att vara så duktig. Du sliter ut dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

En komplimang får dig att må riktigt bra idag. Det var länge sedan som du fick en så fin uppmuntran från en främling. Dagen blir rolig, annorlunda och väldigt jäktig, på ett positivt sätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag vågar du mer än du brukar. Du står upp mot din partner och låter dig inte hunsas av dominanta släktingar. Det är Mars som ger dig energin att bli så stark och självständig. Du mår toppen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta hand om din familj. Ofta låter du arbetet gå i första hand och det gör at dina nära och kära känner sig bortglömda. Nu ska du visa att det är för seras skull du sliter så hårt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att vara allvarlig idag. Inom dig bubblar det av massor av skämt. Din vän som är på betydligt sämre humör än du tycker att du överdriver. Tänk på att hålla en rak kommunikation idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga ifrån. Det finns en person som ofta utnyttjar din snällhet och det irriterar dig, men du gör inget åt situationen. Du måste bli riktigt arg innan du kräver en förändring.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om familjen och närheten till dem du tycker om. Du vill gärna hitta på något med dina vänner eller familj, men frågan är om det finns tid och ork för improviserade utflykter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du det lugnt. Du anser att du förtjänar att vila upp dig ordentligt, och det gör du. Frågan är bara om din partner tycker. Det verkar som han/hon har planerat in aktiviteter idag.

 

Annons