Söndag 13/12

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och mysig söndag. Du kopplar av med dina vänner eller din familj. För dig handlar den här dagen om total avkoppling. Du känner att du behöver en paus i vardagen för att orka med.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör idag trots att du känner dig lite sliten. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte hunnit fundera över vad det är du vill. Ibland är det bar att stanna upp och ta en paus.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du argumenterar, diskuterar och har roligt den här dagen. För dig är det viktigt att inte låta helgen försvinna utan att ha lite kul. Dina vänner betyder mycket för dig. Du älskar att umgås.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut att blir en dag du tillbringar mycket tid utomhus. Frisk luft gör dig gott och får dig att tänka klart. Eftermiddagen handlar om familjen. Kanske är det en födelsedagsfest där du firrar en släkting.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du svårt att säga nej till din partner hur orimliga du än tycker hans/hennes förslag är. Venus gör dig blödig och du vill inte gärna argumentera utan ger med dig istället. Det blir en lång dag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det ligger en doft av lussebullar och pepparkakor i luften idag. Morgen tillbringas med tänd ljus och en riktigt lång härlig frukost. Det blir inledningen på en riktig slappardag för din del. Du mår bra.

 

Vågen 23/9-22/10

 

Idag tar du det lugnt. Du har haft högt tempo hela veckan och nu passar du på att njuta av lite lättja. Trots att du inte orkar göra så mycket såå hinner du med lite julpyssel i hemmet. Kanske blir det en julmarknad på eftermiddagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en enorm övertalningsförmåga just nu. Genom att argumentera och utnyttja din charm kan du får igenom nästan vilka förslag som helst. Det blir en underbart härlig dag för din del.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir lugn och skön. Du tillbringar den med familjen och du slipper tänka på jobbet på hela dagen. Se upp för avundsjuka från en yngre släkting. Det kan uppstå en konflikt under eftermiddagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du en möjlighet att förändra din framtid. Det gäller att du vågar atta ett tufft beslut. Lyssna på ditt hjärta och strunta i alla gosa, välvilliga råd som du får av dina vänner. Det här är ditt beslut.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och avkopplande. Du njuter av att inte göra någonting. För dig är det lyx att bara ta det lugnt. Det är sällan du har så lite att göra. Kvällen ser ut att bli en bjudning av något slag. Kanske ett glöggparty hos en granne/vän.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet vad du vill och tack vare din målmedvetenhet så kommer du att klara dig bra idag. Genom att fokusera på dina önskemål kommer du över de eventuella hinder som du stöter på. Du är stark.

 

Annons