Månknut vid 40

28 nov, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Den senaste tiden har det slagit mig att det är väldigt många par runt omkring mig som separerar. Jag undrar om det har med åldern eller med årstiden eller deras tecken att göra. Vid närmare efterforskningar så ser jag att tecknen skiljer sig vida åt. Den här oron verkar främst gälla killar i 40 års ålder. Normalt brukar det ske en månknut runt 27 och den påverkar en på ett sådant sätt att man kan förändra sin livssituation drastiskt, men alla vet ju att killar brukar vara lite senare av sig så den kanske infinner sig först vid 40 för dem? I vilket fall som helst så har scenariot varit i stort sett detsamma. Ena dagen allt bra och nästa så står de i princip där med två väskor packade i handen. Lite tror jag att det har med årstiden att göra, allt är grått. Vädret är grått, jobbet är grått och vardagen är grå. Det är nästan så att statenborde bjuda alla småbarnspar mellan 35-45 år på en romantisk weekendsresa för att förnya kärleken och slipp skilsmässokostnader.

Annons

Kräftan Celia har nyligen separerat från sin Fiskpojkvän och undrar om chanserna till en återförening. Jag skulle tro att det beror mer på orsaken till er separation än hur att era soltecken hör ihop. Ibland möter man rätt person vid fel tillfälle i livet. Astrologiskt är det en utmärkt kombination.

Tvillingtjejen, snoka lite i vilken typ av tjej som din Vädur tänder på. Vad är det han är ute efter både utseendemässigt och personlighetsmässigt. Försök sedan att se om du är något som stämmer in på din person. Annars kan du ju alltid fråga rakt ut om han är intresserad (lite på skoj naturligtvis) Vädurar gillardirekta tjejer.

Och Firren, nej det spelar ingen om det är en tjej eller kille. Det som förändrar situationen är att tex en fiskkille är sämre på att ta initiativ än en Kräftkille (även om de också är rätt så dåliga på första steget). De andra planernas placering är viktig både när det gäller relationer, arbete och karaktärsdrag. Månen står för det undermedvetna, familjen och bland annat barnafödande. Venus är mer en direkt relationsplanet än Månen.

Och tillsist Fisken med karriären. Det blir ett år då du kommer att knyta nya kontakter och odla din kunskap, särskilt i början av 2010. Kanske kommer du stå utan, byta eller förändra ditt arbeta i slutet av det här året. Något sker som gör att du måste börja skapa dig en ny jobbidentitet i början på nästa år.

🙂

Felicia

Annons