Adventstid

01 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Trots att det regnar konstant så känns allt lite lättare nu när det lyser gnistrande ljus på varje gata och i varje hus. Slöseri med el, javisst, men ger inte allt glittrande ljus oss som lever i ständigt mörker så här årslite hopp om att det kommer roligare tider? Nu är det knappt två veckor kvar till den mörkaste dagen på året, sedan kommer det att vända och bli lite ljusare för var dag så håll ut. Nu när jag sitter framför brasan och knaprar på hembakade lussekatter så inser jag att jag faktiskt är väldigt lycklig lottad som har mitt hem, mitt ABBAälskande dotter och min lusskatssbakande man. Det är sällan man tar sig tid att uppskatta de små guldkornen i vardagen, men ikväll gör jag verkligen det.

Skyten Issa, den rastlöshet och känslan av att något är fel i ditt liv kommer att håll i sig in i början på nästa år. Det viktiga är att du inte gör något drastiskt för att förändra vardagen just nu. Tänk igenom varje beslut både två och tre gånger. Du har lätt för att tro att gräset är grönare på andra sidan stängslet.

Annons

Våg Anne, det kan finnas en stor chans att du hittar någon under februari och mars nästa år, men då måste du slappna av och ta kärleken som den kommer.

Skorpion Anna, det var 2009 som var ett väldigt familjeorienterat år för din del så jag kan tänka mig att duhar funderat mycket över din situation. Om du möter kärleken under nästa år så kommer det vara i en heltannan form än du tänkt dig, men det blir omvälvande och opassionerat om du vågar ge din hän.

Tvillingar är sociala och har lätt för att finna sig tillrätta på arbetsplatsen, de har sinne för detaljer och pigga på att lära sig nytt. Se upp för den skvallriga sidan av tvillingen. Som chef är Tvillingen, positiv, kommunikativ och socialt kompetent. Hon uppmuntrar till öppen dialog och hon delegerar gärna arbetsuppgifter eftersom hon tycker rutinarbete är trist. När det gäller kärlek som passar Jungfru och Tvilling förvånansvärt bra ihop.

😉

Felicia

Annons