Tisdag 15/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag har du en plan på hur du ska lägga upp ditt arbete. Just nu samarbetar du väldigt bra och därför går det mesta som en dans. Undvik att prata för mycket jobb hemma. Det irriterar din partner.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu orkar du inte med intriger. Speciellt inte när det rör sig om en fånig fixering vid något som inte är sant. Tala om för din kollega att han/hon uppför sig väldigt omoget och att du inte uppskattar det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska ettrig idag, men det beror på att du får en del av din energi från Mars och då följer oftast ett visst mått av aggressivitet med. Du har svårt att ta ointelligenta människor och korkade kommentarer just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra, men ganska ansträngande. Du har fortfarande en hel del att göra på jobbet och din tidsplan för den här veckan är redan spräckt. Du måste försök vara mer realistisk när du skriver upp vad du ska göra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra. Visst har du mycket att göra, men inte mer än du kan ta en välförtjänt långrast. Du behöver komma ut i friska luften så varför inte äta lunch ute med en vän. Det blir en skön paus i jobbet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Var inte fördomsfull idag för då kommer du att gå miste om en väldigt bra ide. Den här idén kommer från oväntat håll så det är kanske därför som du inte lyssnar så bra som du borde göra. Var uppmärksam.

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen handlar om att lägga märke till detaljer. Du är bra på att se helheten, men ofta glömmer du småsaker. Idag ska du göra tvärtom och koncentrera dig på de små bitarna och låta helheten falla på plats av sig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt bra på att ta eller ge konstruktiv kritik. Idag märks det väldigt mycket eftersom du hamnar i en situation där du förväntas plocka ut det som är bra och det som är dåligt hos en person som du inte tycker om.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hantera konflikter just nu. Även den minsta osämja får dig att vilja börja gråta. Det är Månen som gör dig extra känslig just nu. Undvik att hamna i situationer som kan bli känslomässiga.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej till en vän som har problem. Trots att du egentligen inte har tid så lyssnar du på henne när hon om och om igen ältar samma sak. Försök att ge henne lite vägledning genom att se på problemet objektivt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig för vad det är du vill gör på jobbet. Det finns så många intressanta uppgifter som du vill ta tag i att du glömmer de viktig, vardagliga rutinerna. Du måste tänka rationellt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du har fel beträffande en kollegas känslor i en viss fråga och det är där problemet ligger. Du tror att du känner den här personen bättre än du gör och du låter känslorna styra.

 

 

Annons