Onsdag 16/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har nästan roligare på jobbet än hemma just nu. Det beror på att det är mycket att göra och massor av olika saker att hålla reda på. För dig är det toppen med så mycket variation.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det ganska lugnt idag. Visst har du en del att göra, men du försöker hinna med att ta hand om dig själv lite också. En vän har ett julklappstips som kommer att underlätta en del för dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du nys om något som borde varit en hemlighet. Det bästa du kan göra är att låtsas som du inget vet. Om det kommer ut att du avslöjat hemligheten kommer någon bli besviken.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ligger konflikt i ditt tecken av och till hela den här veckan. Du har lätt för att mucka gräl, särskilt med personer som står dig nära. Just nu blir du irriterad för ingenting och det går ut över familjen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du måste fundera på varför du känner dig så olycklig på jobbet. Egentligen trivs du bra både med kompisarna och med arbetsuppgifterna. Kanske är du lite småförälskad och du vet inte hur du ska hantera känslorna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du en hel del utgifter så undvik att handla sådant som du inte planerat att handla. Du har lätt för att dras med i den allmänna julhysterin och då kommer du göra av med mer pengar än du tänkt dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir bra. Du hinner med det du ska och resultatet är över förväntan.  Din närmaste chef är imponerad över din hängivenhet. När du gillar ditt jobb kan du lägga ned mycket tid på att göra det bra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra onsdag, även om det inte händer så mycket. Du har ett bra förhållande till dina kollegor just nu och du är noga med att inte rubba balansen. För dig är det viktigt med god stämning på jobbet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu går du dina egna vägar utan att tänka så mycket på vad din partner tycker och tänker. Kanske är det på tiden att du sätter dig ned och funderar igenom er relation. Det är något som inte stämmer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill och du tänker inte ge dig innan du driver igenom din plan. Tänk på att alla inte har din hängivenhet så du kan stöta på personer som tycker att du är för inställsam på jobbet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle. Det finns många fallgropar den här dagen så det gäller att du är vaken och alert. Grunda med mycket kaffe och socker, du måste kunna tänka klart.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir nästan lite seg om man jämför med resten av veckan. Du är trött och du kommer inte riktigt igång, hur du än försöker. En vän hör av sig med en oväntad nyhet, du vet inte som du ska bli arg eller glad.

 

 

Annons