Torsdag 17/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att göra någon glad genom din omtänksamhet. Normalt sett är du inte så känslig när det gäller andras behov, men den här personen lyckas du läsa rätt så bra. Det blir en rolig dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är lite irriterad och trött. Det har varit en intensiv vecka och det gör att du har svårt att koncentrera dig. En kollega lyckas dock muntra upp dig lite med sina skämt.  Du behöver humor för att slappna av.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det går ett rykte om dig på jobbet som du kanske borde fundera lite över. Sanninge eller inte så kan det ställa till problem för dig. Försök att inte visa hur upprörd du bli när du hör det här skvallret.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag gäller det att hålla god min i elakt spel. En kollega har ett horn i sidan till dig och det visar han/hon genom att inte berätta fakta som du måste ha för att kunna lösa en viss uppgift. Du får sätta hårt mot hårt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar inte som du tänkt dig. Du är lite väl stressad idag och det gör att risken är stor att du fattar fel beslut. Du måste ta dig tid att fundera över ditt svar när du får en fråga, inte bara haspla ur dig första som kommer in i ditt huvud.

 

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om vägledning. Det är någon som är inne på fel spår och som måste guidas rätt igen. Normalt sett ligger inte den här uppgiften på dig, men idag så vill du vara säker på att allt blir perfekt.

 

Vågen 23/9-22/10

Någon försöker imponera på dig och du lägger inte ens märke till honom/henne. Försök att vara lite mer uppmärksam. Till och med det minsta leende kan vara guld värt för den här personen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra, effektiv och går väldigt fort. Du tycker att du knappt kom till jobbet innan det är dags att ta på sig jackan och gå hem igen. Kvällen ser i alla fall ut att bli lugn. Du slappnar av ordentligt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ge och ta. Ibland är du lite väl ivrig och glömmer bort att alla inte delar din entusiasm. En vän kommer med ett roligt förslag angående kvällen. Var lite impulsiv för en gångs skull.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rätt så lugn dag för din del. Visst är det högt tempo på arbetet, men det mesta berör inte dig. Du kan dra ned tempot ordentligt som du skulle vilja det. En kollega behöver ditt råd i en viktig fråga.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Underskatta inte din talang inom ett visst ämne. Du kan och vet mer än du tror. Lita till din intution, den kommer att leda dig rätt. En vän hjälper dig med ett inköp som du inte hinner med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Har du familj så handlar den här dagen om dem. Du är mycket fokuserad på ett problem eller en oenighet inom familjen. Hur du kan lösa det här dilemmat beror till stor del på hur vidsynt du kan vara.

 

 

 

Annons