Fredag 18/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen har du svårt att visa dina känslor. Du gömmer dig bakom en glättig mask trots att det är något som gnager dig. Kanske borde du försöka att prata med någon du litar på. Det kan hjälpa.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fortare än du önskar och du hinner inte hälften av vad du tänkt dig. Just nu är du ständigt trött, men du har ändå svårt att sova på kvällen. Du måste försöka varva ned ordentligt. Prova ett varmt bad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att övertyga alla i din närhet om att du har rätt. Din speciella övertalningsförmåga kommer från Merkurius. Använd din nyfunna talang väl så kommer du inte att ångra dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig fredag som går väldigt fort. Även om du är trött efter en lång vecka så känner du dig inte lika retlig som tidigare. En kollega ger dig en komplimang som får dig att verkligen stråla.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du chansen att visa att du person att räkna med. Du gör ett gott intryck på dina chefer när du presenterar din idé som är både genomtänkt och kreativ. Det blir en lyckas dag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen börjar riktigt illa. Antingen försover du eller så är du bara väldigt seg i starten. Du har svårt att hinna med det du ska under dagen och det får dig på dåligt humör. Som tur var blir kvällen så mycket bättre.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag ifrågasätter du din chefs beslut och det är tur eftersom hon har gjort helt fel. Du inser att det är galet och hinner stoppa beslutet innan det ställer till allt för mycket oreda. Du är stolt över dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland kan du vara rätt kall mot dem som du tycker om. Särskilt om det är en person som du är intresserad av men som inte vet om det. Då blir du en verklig blandning mellan sött och salt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du inser inte att du hamnat i trubbel innan det är för sent att göra något åt det. Det blir en intressant dag full av kreativa och improviserade lösningar. Du känner dig på väldigt gott humör trots allt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen har du chansen att bevisa att du faktiskt är en kraft att räkna med. Det är sällan du tar möjligheten att framhäva dig själv, men idag passar du på. Du verkligen strålar i din självsäkerhet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn dag då du försöker att göra så lite som möjligt. För dig är det redan helg och därför har du svårt att koncentrera dig på det du ska genomföra. Kvällen blir riktigt underhållande.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att erkänna för dig själv att du kanske har gjort fel. Tänk igenom problemet noga så inser du att du missat ett par väsentliga detaljer. Det är bara att göra om det och göra rätt den här gången.

 

 

Annons