Lördag 19/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en jäktig dag. Det är så mycket som du vill hinna med innan helgen är slut. Det finns en person som du tycker mycket om som du skulle vilja överraska lite extra den här julen. Du lägger ned lång tid på att hitta rätt present.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort. Din pyssliga sida tar överhanden och dagen blir ett riktigt julstökande och paketshoppande. Kvällen handlar om att fundera igenom den kommande veckan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att varva ned efter en lång vecka. Jobbar du så stressar du hela dagen med att bli klar så tidigt som möjligt. Är du ledig så känner du dig inte nöjd förrän hemmet skiner och granen är klädd.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att förlåta en vän som av misstag ljugit för dig. Hon trodde att hon handlade av hänsyn till dina känslor, men det blev bara värre när sanningen kom fram. Du känner dig sviken.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu vet du varken ut eller in. Du är känslomässigt förvirrad och det gör att du inte är lika lysande karismatisk som vanligt. Kanske bör du sätta dig ned och tänka igenom din situation ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag tar du det ovanligt lugnt och låter resten av familjen stå för det traditionella julstöket. Om ni har pysseldag kanske du bidrar med en smällkaramell på sin höjd. För dig är det viktigt att varva ned idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen ser rätt så stressig ut. Det verkar som du som vanligt är sent ute både när det gäller julstädning och paket shopping. Tyvärr hindrar något på jobbet dig från att helt kunna ägna dig åt hemmet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen passar du på att träffa dina vänner. Gå och fönstershoppa lite samt bara umgås. För dig är den höjden av lyx att kunna lappa en hel dag utan allt för dåligt samvete. En vän har något att berätta.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del lösa trådar att binda samman den här julen. Om du planerat att skicka julkort så är du säkert sen med dem eftersom du har svårt att hinna med. Det är dags att du tar tag i förberedelserna för julen på allvar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen får du chansen att fixa med lite av varje hemma. Du tycker det mysigt med julen och du håller hårt på traditionerna. Inte en tomte missas att plocka fram. En vän vill träffa dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att fundera över just nu så du drar dig undan julstöket en aning. En långpromenad i skogen eller att åka iväg på någon annan utomhusaktivitet hjälper dig att rensa tankarna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att bestämma dig just nu. Även småsaker som vilket julklappspapper du ska välja är jobbigt. Det är en influens från Vågens tecken som skapar den här beslutsångesten. Det går över.

 

 

Annons