Söndag 20/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu funderar du väldigt mycket över din framtid. Det verkar som du har börjat tvivla på något i ditt liv. Frågan är vad som orsaker din förvirring. Kanske är det dags att göra något åt situationen.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att varva ned inför julen. Visst finns det detaljer som ska hinnas med, men det mesta upplever du som roligt och inte jobbigt. Glöm inte att höra av dig till en vän som saknar dig mycket.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du möjlighet att göra ett riktigt fynd. Det gäller att du är uppmärksam annars kommer du missa din chans. En nära vän vill ge dig en personlig julhälsning. Prioritera honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag ska du undvika saker som kan få dig på dåligt humör. Aggressiviteten från tidigare i veckan har dämpats något, men du har fortfarande lätt för att bli sur. Låt inte ditt humör förstöra den här dagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är risken stor att du gör av med alldeles för mycket pengar. Du vill så gärna skämma bort dina nära och kära och du glömmer vad saker och ting kostar. Försök att hitta lite mer prisvärda presenter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna testa en idé som du har, men alla vänner verkar vara upptagna med att förbereda julen. Kanske bör du skjuta på den här planen till efter helgerna då du kan få lite mer hjälp av dina vänner.’

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en fin och lugn söndag. Du passar på att vila upp dig ordentligt inför de kommande veckorna som du vet blir intensiva. En familjemedlem hör av sig väldigt mycket just nu och det är irriterande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen kantas av lusskatter och pepparkakor. Först nu inser du att julen står inför dörren och det gör dig stressad. Troligtvis har du inte handlat en enda julklapp ännu. Du är alltid ute i sista minuten.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som du tänker lite väl mycket på en kollega just nu. Har du ett förhållande kan den här fixeringen bidra till en hel del svartsjuka. Fundera igenom vad som attraherar dig så med den här personen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fullkomligt lojal mot en vän som har råkat i blåsväder. När det gäller trofasthet så kan ingen slå dig, har du bestämt dig för att lita på någon så gör du det till du blir motbevisad. Du tolererar inget skvaller.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du har för mycket att göra för att hinna njuta av att vara ledig. Har du ett förhållande så sätter du er i första rummet just nu. Venus gör dig romantisk.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara praktisk just nu. Hur du än försöker så blir det mesta lite tokigt. Din kreativitet är det inget fel på, det är din organisationsförmåga som har halkat efter. Be någon hjälpa dig att strukturera din dag.

 

 

Annons