Måndag 21/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en jäktig dag och du hinner inte riktigt med. En kollega håller ditt humör upp med hjälp av skämt och stoj. Just nu är dina arbetskamrater väldigt viktiga för att du ska orka med.

 

Oxen 20/4-20/5

Du nynnar julsånger och jobbar på i hög fart. Just nu så har du så mycket som du vill hinna med att du inte har tid att fundera. Kvällen blir lugn. Äntligen får du pusta ut ordentligt. Du somnar tidigt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det en person som du inte har sett på länge som vållar dig problem. Han/hon har spridit ut ett rykte om dig och det är först nu, när ryktet växt till oanade proportioner som du får nys om det.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen börjar i en hiskelig fart och det gäller att du hänger med från början annars kommer du halka efter hela dagen. En kollega har svårt att fokusera sig och det stör arbetsrytmen. Se till att hon rycker upp sig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte som du tänkt dig. Just nu är det viktigt för dig att visa vad du går för och därför blir du arg när du stöter på problem. Lös dilemmat istället för att stå och svära, det hjälper dig inte.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vill och du tänker inte ge dig innan du drivit igenom dina planer. En vän kommer med ett förslag beträffande den kommande helgen och du tycker att det verkar kul. Var lite impulsiv och häng med din vän.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att bestämma dig för vad det är du vill göra idag. Du börjar lite här och där vilket ställer till problem. Du måste strukturera ditt arbete om du ska få något vettigt gjort. Var målmedveten.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar ganska segt, men tempot höjs snabbt upp till en ganska intensiv nivå. Det gäller att du är alert och att du klarar av att fatta snabba beslut annars kommer du att få problem.  Se till att vara utvilad.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din dag styrs av dina känslor. Det finns en person som gör dig pirrig, nyfiken och osäker på samma gång. Du vet inte hur du ska närma dig den här personen utan att bli allt för uppenbar. Prova med humor, det brukar fungera.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska långtråkig. Det mesta går på rutin, men jobbet måste ändå utföras. Dina tankar vandrar gärna iväg och gör att du missar en hel del detaljer. Det betyder merjobb för dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra måndag då du får massor gjort. Du har lyckats att effektivisera ditt sätt att arbeta så att du får ut maximalt av din närvaro på jobbet. Du undviker övertid så mycket som möjligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du har för mycket i tankarna som inte berör jobbet. Har du en partner kan det vara ditt förhållande kan det vara det som distraherar dig. Du är inne i en grubblande period.

 

 

Annons