Tisdag 22/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Venus kommer in i ditt liv och det gör dina känslor förvirrade. Just nu är du väldigt mottaglig för flirt och nojs. Se upp så du inte förväxlar attraktion med förälskelse. Den här influensen kommer att gå över inom ett par veckor.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir både rolig och tråkig på samma gång. Du har mycket rutinarbete som ska utföras och det är trist, samtidigt så är ni många som hjälps åt så mycket skoj och bus piggar upp den här tisdagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intensiv tisdag. Du tänker sluta tidigt imorgon, om du ska jobba alls och därför måste du hinna med så mycket som möjligt idag. Det gäller att du är strukturerad, annars får du arbeta halva natten.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det verkar som du spar de julklappar som betyder mest för dig till sist. Det gör att du är tvungen att trängas i omöjliga köer bara för att upptäcka att din briljanta plan gick åt skogen. Tänk ut en reservpresent i förväg.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att behålla lugnet. Bristen på Solenergi gör dig lättretlig och du kan bli riktigt grinig mot allt och alla idag. Räkna till tio varje gång du känner för att skälla ut någon efter noter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag bidrar du med mycket humor och värme på ditt jobb. Din glada person och ditt ständiga leende får dina arbetskollegor att må bättre. Det gör att arbetet blir mer effektivt och att du faktiskt kommer hem i tid idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Ta den här tisdagen lite som den kommer. Du har så mycket att göra att det blir svårt att strukturera arbetet. Improvisera lite allt eftersom problemen dyker upp. Du är inne i en kreativ period så du kan tänka flexibelt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lyckad. Du hinner med det mesta som du tänkt dig, och det du inte hinner med kan du skjuta upp till morgondagen utan att få dåligt samvete. Kvällen blir en riktig familjekväll hemma.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en kollega när han/hon ber dig snällt. Trots att du vet att du kommer att få jobba över så säger du ja. Den här personen har en otrolig makt över dig. Du fascineras av hans/hennes karisma.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen får du chansen att prova på en ny arbetsuppgift som är både svår och stimulerande. Du tycker det är kul med en utmaning att sätta tänderna i. Det har varit för mycket vardag sen senaste tiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte riktigt lika bra som måndagen, men du håller ett högt tempo och hinner med det mesta. Idag är det dags att köpa de sista julklapparna så du slipper åka iväg på julafton.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att plocka med, både hemma och på arbetet. Det gör att du stressar upp dig och det i din tur påverkar ditt humör. Försök att hitta tillbaka till julstämningen. Ta en paus när det blir för mycket.

 

 

Annons