Onsdag 23/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att våga mer än du brukar. Det kan röra sig om att säga ifrån på jobbet, ge någon en komplimang eller erkänna något för dig själv. Modet får du från Mars, din egen planet.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du väldigt stressad. Det är så mycket som måste klaffa. Du är rädd att inte hinna med allt som du lovat. Om du planerar dagen noggrant kommer det att gå bra. Du har marginalerna på din sida.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en fartfylld onsdag oavsett om du arbetar eller är ledig. För dig är det viktigt att hinna med det sista så att du kan koppla av på julafton. Glöm inte att höra av dig till en vän med ett besked.

 

Kräftan 21/6-22/7

Slösa inte bort värdefull tid på att tjafsa med arbetskamrat. Varken du eller han kommer att ge med sig så det är bara meningslöst. Kvällen blir sen eftersom det är så mycket du inte hunnit med.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du stressar från morgon till kväll. Det kan vara allt från arbetsuppgifter som måste bli klara till paket som ska slås in. Unna dig en paus mellan varven du behöver hämta andan om du ska orka.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du roligt. Du gillar när det är full fart. En kollega mår dåligt och du tar dig tid att lyssna på hennes/hans problem. En gest som uppskattas av din arbetskamrat. Ha tålamod med din partner idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir väldigt stressig vilket gör att du är nära att bryta ihop flera gånger. Du är inte så bra på att hantera press som du skulle önska. Om det blir för mycket måste du be om hjälp.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Visa att du är en ledare. När alla andra står handfallna är det du som måste kliva fram och ta kommandot. Du vet vad som ska göras och hur ni ska gå till väga. Var stark och bestämd.

 

Skytten 22/11-21/12

Du undviker en person som du vet kommer att få dig att mista koncentrationen. För dig är det viktigt att behålla fokus just nu så då är det inte bra om du blir distraherad. Din plan fungerar si så där.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en bra, kreativ och mycket underhållande onsdag att se fram emot. Räkna inte med att komma i säng tidigt ikväll, en vän har helt andra planer för din del. Det är bara att ta en extra kopp kaffe och hålla igång.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig men kvällen mysig och familjär. Du älskar den här tiden på året, särskilt om du har möjlighet att vara ledig lite under julen. Då passar du på att umgås med din familj så mycket som möjligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inget för att du anstränger dig så hårt. Den person som du vill ha uppmärksamhet ifrån har sina tankar på annat håll. Sluta upp att söka bekräftelse, lita till ditt eget omdöme. Du är bra på det du gör.

 

 

Annons