Julafton

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag njuter du av att umgås med familj och vänner. Du har trevligt och passar på att förnya kontakten med personer som du inte sett på länge. Kvällen blir lugn. Du kopplar av för första gången på länge.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig, krävande och mycket mättande. Som vanligt äter du för mycket på julbordet och sedan tillbringar du kvällen med att ångra den där sista kolan. Det blir en traditionell julafton med andra ord.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dina tankar vandrar mycket idag och du har inte så mysigt som du skulle kunna ha. Försök att gå upp mer i nuet. Det finns inget du kan göra idag för att påverka din framtid så njut av att vara ledig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Firar du en traditionell jul med släkt och vänner så ska du se upp för konfrontationer. Det finns risk för att en släkting tycker att de är rätt tillfälle att ventilera sina kränkta känslor. Bortsett från det blir det en underbar jul.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du får kanske inte det du önskar idag, men det paket du får visar på värme och omtänksamhet. Har du en partner bör du visa hur mycket du älskar honom/henne. Idag är rätt dag att glömma det som varit.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen innehåller mycket glögg, pepparkakor och julgodis. Se till att inte äta för mycket. Som alla jordtecken är du svag för god mat. En familjemedlem har en nyhet att berätta. Du blir verkligen överraskad.

 

Vågen 23/9-22/10

Den här julen blir lite annorlunda mot vad du tänkt dig. Om du bara är flexibel och inte stretar emot så kan det faktiskt bli en av de bästa jularna i ditt liv. Det gäller bara att bejaka förändringar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt idag. Risken är inte så stor att du deltar i ett släktkalas om du kan undvika det. Du är inte så mycket för traditioner. Julmat och glöggfrossa gör dig nervös. Att fira med dina närmaste räcker för dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under den här julaftonen så inser du något om dig själv som kommer att hjälpa dig när du måste fatta ett avgörande beslut i framtiden. Det blir inte bara julfirande, det blir en del reflektion över livet också.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns någon som du saknar mer än du vill medge just idag. Av någon anledning kan du inte ta kontakt med personen ifråga och det gör situationen ännu värre. Tillåt dig att känna saknad, det hjälper dig att hela.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du myser verkligen idag. Har du familjen i din närhet så spinner du som en nöjd katt hela dagen. För dig är det underbart med många vänner och släktingar omkring dig. Du berörs inte av det allmänna smågnabbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir härlig, omväxlande och väldigt intensiv julafton. På kvällen är du mer utpumpad än du vill medge. Vem visste att det kunde vara så jobbigt att vara ledig en dag. Du behöver få sova ut.

 

 

 

Annons