Juldagen

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag har du mycket att tänka på. Du har lovat bort dina tjänster och nu är det för sent att backa ur. Trots att du inte är på topp så presterar du över förväntan och du kan sola dig i berömmet.

 

Oxen 20/4-20/5

Du verkar samla dina vänner omkring dig idag. Kanske har du en stor släkt så att du behöver dela upp julen eller så vill du passa på att umgås med dina vänner nu när du äntligen är ledig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag umgås du med den person som du helst av allt vill vara med och det gör den här dagen speciell. Det är sällan som du har en hel dag ensam tillsammans med den här personen så passa på och njut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Juldagen blir väldigt lugn. Du pustar ut efter julfriandet och du njuter av att äntligen kunna äta något som inte har med julmat att göra. En vän kommer förbi på ett spontanbesök. Han/hon saknar dig.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Är du ledig idag så vilar du dig. Det har varit några intensiva veckor och det är först idag som du kan andas ut. Är det vackert väder ska du passa på att vara ute och suga i dig lite av solenergin.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjlighet att ändra på något som du inte trodde du kunde förändra. Tänk dig för noga, om du väljer att fatta det här beslutet finns det ingen återvändo till det gamla igen.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta det lugnt och bara vara. Du verkar umgås med din närmaste familj under väldigt avslappnade former. Det har varit en intensiv december för din del så passa på att vila upp dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och skön. Troligtvis väljer du att stanna inne och plocka lite efter gårdagen. En vän vill att ni ska ses, men du känner dig inte särskilt social just nu. Du behöver få vara ensam och tänka.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag pirrar det i kroppen när du träffar eller tänker på en speciell person. Det ser inte ut som det rör sig om en romans, horoskopet antyder snarare förbjuden frukt. Du har alltid dragits till det förbjudna.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag känner du dig rätt uttömd på känslor, men det känns ändå bra. Du får en lugn dag där du helt kan gå upp i nuet och inte alls tänka på framtiden. För dig handlar den här dagen om att hitta en inre balans.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du planerar redan för nästa helg och det gör din partner frustrerad eftersom ni inte är klara med julen ännu. Försök att gå upp i nuet mer och strunta i framtiden, den kommer nog snart ändå.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ser social ut. Du umgås med dina vänner eller med din släkt. Trots att du inte är så pigg som du skulle önska så har du väldigt trevligt. Tänk på att din kropp är rätt sliten så den behöver lite extra omsorg just nu.

 

 

Annons