Annandagen

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag för din del. Du har äntligen bestämt dig för att påverka din situation mer aktivt och du känner dig nöjd med ditt val. Din partner är ännu omedveten om vad som rör sig inom dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer. Det är inte helt omöjligt att du inte kommer ur mysbyxorna på hela dagen. Det har varit glitter och fest så det räcker för den här veckan. Nu vill du bara mysa hemma.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En hälsning från en person som du inte sett på länge piggar upp en annars rätt så tråkig lördag. Du är sugen på att shoppa, men det verkar vara lite snålt med ekonomin just nu. Var lite slö för en gångs skull.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att begått ett misstag i dag och det gör dig arg. Det här var inte alls vad du hade planerat. Nu måste du tänka om och hitta på en ny lösning på problemet. Det blir en tuff lördag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du möjlighet att vara tillsammans med din partner på tu man hand och bara njuta av varandras sällskap. Som singel ska du satsa på att gå ut. Venus ligger i bra position för socialt umgänge.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite lat idag och det tycker du är skönt. Efter att ha gett järnet på jobbet hela december anser du att du förtjänar att bara ta det lugnt en dag. Ett mail eller ett samtal får dig att fundera.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du att du kan vara väldigt kreativ. Du har ett problem som inte tycks ha någon lösning. Trots att det ser mörkt ut lyckas du vända situationen till något positivt. Det ger ditt självförtroende en kick.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag undrar du mycket över en kollega som du är lite bekymrad för. Varför inte höra av dig och fråga hur han/hon mår. Även om ni inte är vänner så är det skönt när någon orkar bryr sig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir ganska tråkig. Du har massor av energi, men det verkar inte finnas någon annan som har det. Din rastlöshet driver dig ut ur hemmet och in till stan. Du behöver ha människor omkring dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt mysig. Har du möjlighet att samla din närmaste familj så gör du det. Det blir en lugn dag som kantas av kärlek, tillit och massor av god mat. Precis så som en Stenbock vill ha det.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Annandagen blir ganska stressig. Du har tydligen lovat att göra något och sedan glömt bort det. När du nu blir påmind så finns det för lite tid för att utföra den här uppgiften på ett genomarbetat sätt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn. Du umgås med dina vänner och har roligt utan att egentligen göra något. För dig är det en riktig lyx att bara kunna vara en hel dag utan att ens få dåligt samvete. Du njuter i fulla drag.

 

 

Annons