Söndagen 27/12

02 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig söndag även om du saknar att ha något att göra. För dig är det viktigt att ha många bollar i luften. Det finns en person som skulle vilja att du hörde av dig. SMS eller ring honom/henne.

 

Oxen 20/4-20/5

Du funderar inte så mycket över framtiden just nu utan väljer att helt gå upp i nuet. Något/någon på ditt arbete oroar dig, därför försöker du koppla bort jobbet så mycket som möjligt nu när du är ledig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir bra. Du passar på att umgås lite med personer som du inte hinner träffa så mycket i vanliga fall. Har du en partner kan kvällen bjuda på en hel del romantik. Som singel handlar kvällen mer om att ha kul.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en dag i taget just nu. Det var länge sedan du hade en sammanhängande ledighet så du känner dig lite rastlös. Börja med något av alla tusen projekt som du har liggande ofärdiga.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir trevlig. Är det fint väder passar du på att vara ute lite även om du inte är särskilt förtjust i kyla. Du känner att frisk luft får att dig att bli mer positiv. Idag känner du dig utvilad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska lugn. Du har inget direkt inplanerat så du är öppen för improvisation. Normalt sett är du nästan alltid fullbokad så du blir förvånad när det inte står något i almanackan.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du ägnar dig åt en hobby som du inte hållit på med på länge. Det väcker gamla minnen till liv och du frossar i sentimentala Flashbacks. Kvällen ser ut att bli tidigt, du känner dig väldigt trött.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Månen indikerar starka känslor idag. Det kan röra sig om passion lika väl som om hat. Du har länge försökt att undertrycka de här känslorna, men nu lurar Månen upp dem till ytan vid det mest oväntade tillfället.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga visa vem du är för en bekant som du har haft på en armlängds avstånd. Nu är tillfället det rätta för er två att gå från bekanta till vänner, men då måste du öppna upp dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du känner dig harmonisk och utvilad. Har du ett förhållande med barn så handlar den här söndagen mycket om den lilla familjen. Du tycker det är skönt att kunna umgås bara ni ibland.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig glad och entusiastisk. Nu är julen äntligen över och du kan börja planera nyår. För dig betyder nyår glitter och glamour med vännerna snarare än att umgås med familjen. Du vill ha party.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen tillbringar du med att pyssla hemma. Du är nöjd med att göra det mysigt efter allt nedskräpande som har varit den här långa helgen. Snart börjar en ny arbetsvecka och då vill du vara pigg.

 

 

Annons