Frusna tår

04 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu när det är bitande kallt och gnistrande vintervitt så tycker i alla fall jag att det känns bättre att kliva upp på morgonen även om jag fryser dygnet runt istället. Det är konstigt, jag kan inte se att Oxar skulle vara extremt frusna i någon av mina böcker, och ändå står jag med blåa tår, darrande läppar och en näsa gjord av is varje gång det blir minusgrader. Finns det fler Oxar som lider av samma problem? Framförallt, vad gör ni åt det???

Line, det är nog vädret snarare än astrologin som påverkar människors humör. Veckor av ständigt regnande kan få den mest optimistiska person att förlora hoppet.

Minna, jag skulle tro att du har ett drag av jord i ditt tecken. Jordelementen har alltid haft svårt att släppa taget och gå vidare. Du måste analysera dina känslor noga. Det kan vara att du bara är sentimental och då glömmer du lätt varför det en gång tog slut. Attraktionen kan finnas där fast kärleken är slut.

Annons

Tvilling, din bästa kompis är ingen bästa kompis om hon uppför sig som hon gör. Konfrontera henne, blir hon elak får du helt enkelt ”göra slut” med henne. En ärlig vänskap måste fungera från båda hållen.

Anna, det är lite underligt det där med Tvilling och Jungfru. De delar samma härskarplanet Merkurius och från det förhållandet uppstår en ömsesidig förståelse för varnades natur. Det är därför två så omaka tecken passar bra tillsammans.

Stina, det är bra att du är stark i dina åsikter, men funderar du inte på varför du tycks ha så svårt att komma överrens med så många tecken. Det är sällan en personens fel att två grälar.

Två Skorpioner brukar i regel fungera bra. Skorpionen är lite knepig av sin natur och hon behöver någon som respekterar och förstår hennes stora behov av integritet. När det gäller tävlingsinstinkten så är det nog bara sunt att ha en sådan i er relation, du och din älskade blir lätt uttråkade så ett dynamiskt förhållande där ni ständigt utmanar varandra kan hjälpa er att hålla liv, i den för er, så livsviktiga passionen.

🙂

Felicia

Annons