Lösning på julstressen

10 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har kommit på en superbra idé, man kan köpa alla klappar på nätet så slipper man gå i affärer och trängas. Tack vare att jag tillbringar så mycket tid framför datorn har jag blivit riktigt bra på att nätshoppa. Det gäller bara att se upp så man inte hamnar på oseriösa sajter. Om man inte vill shoppa på nätet så kan man alltid söka rätt på varan man vill ha, kolla om den finns hemma i närmaste butik och sedan ringa och lägga undan den, också idealiskt för alla stressade julhandlare.

Skytten Evelina, visst kan man vara introvert som Skytt, men det beror på vart du har ditt solteckenplacerat och hur stark påverkan du har från andra tecken.

Och Stenbocken Matilda, det låter väl mysigt med en kelen Fisk. Tyvärr verkar det som han inte vet riktigt själv vad han vill, eller så har ni väldigt få beröringspunkter annat att ni är attraherade av varandra och då kan det bli problem. Försök att ta upp olika intressen som du har och se om det är något som han nappar på. Om det är framtiden du vill prata om ska du ta det lite försiktigt, Fiskar är lättskrämda och kan lätt dra sig undan om de känner sig hotade.

Annons

Skytten Malin, Vattumän är inte särskilt bra på att hantera konflikter. Antingen drar de sig undan eller så exploderar de, för att sedan strunta i alltsammans. Du måste lära dig att stå ut med din Vattumans indirekta sätt att ta sig an konflikter. Som Skytt är du mer rakt fram så det blir lite att bita i. Om han gör slut berordet nog mer på hur ert förhållande ser ut för övrigt än på ett enda större gräl.

Och till sist Vågen. Du måste veta vad du själv vill innan du kan gå vidare i ditt förhållande. Om du satsar eller inte bror på dig, inte på din partner. Han kan inte ta ansvar för dina känslor. Strulet kan bero på att din Vattuman har svårt att slå sig till ro, men det kan också bero på att du inte vågar ge så mycket av dig själv för att du är rädd att bli lämnad. När det gäller din kollega så skriver du inget om hennes/han tecken. Jag skulle tro att ett allvarligt samtal med henne kan lösa eller förbättra problemet. Ofta är obekväma personer inte medvetna om sitt uppförande. Det måste till en större konflikt och att det ska gå upp ett ljus för dem. Är den här personen din chef så har du ett problem, då måste du våga ta konflikten med risk för att förvärra situationen eller helt enkelt söka en annan tjänst.

🙂

Felicia

 

Annons