Måndag 28/12

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig stressad, särskilt om du jobbar. Trots det höga tempot har du ändå kul på arbetet. Du och dina kolleger skämtar för att pigga upp stämningen. Hemma är det dystrare. Din partner är slutkörd.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar mycket om struktur och lojalitet mot arbetet. Du vill visa att du är beredd att lägga ned både tid och engagemang om du bara får en positiv respons från dina chefer.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen ser ganska stressig ut. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du fullt upp. Det handlar om att byta klappar, fixa med städningen hemma och förbereda detaljerna inför nyår.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en tendens att vara oförskämd utan att du vet om det. Merkurius påverkar dig negativt och det gör att både en och annan groda hoppar ur munnen på dig. En vän pikar dig för ditt beteende.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du kan inte göra mer än du gör just nu. Du försöker verkligen ordna så att allt flyter utan problem på jobbet, men olika komplikationer gör att du hela tiden stöter på fler problem än du tänkt dig. Du måste försöka att tänka mer flexibelt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag finn det risk för att du blir osams med en kollega. Det rör sig främst om att du fattar beslut utan att meddela honom/henne i förväg om dina planer. Din kollega känner att du inte litar på honom/henne.

 

Vågen 23/9-22/10

Vågar du verkligen riskera allt för en vän som inte visat sig särskilt pålitlig? Det är en fråga som du måste ställa dig idag. Din vän har hamnat i problem, igen, och vänder sig till dig för att få hjälp.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är slagfärdig idag och många av dina pikar är lika dödliga som skorpionstick. Tänk på att ord kan såra mer om personen ifråga står dig nära. Var försiktig med vad du säger och till vem du säger det.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande gott humör och horoskopet indikerar på att antingen är ledig eller har ganska lite att göra på jobbet. Den här dagen handlar mer om socialt umgänge än om arbete.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du inte mycket att säga till din kollega. Du och han har haft svårt att dra jämt länge, men nu är gränsen nådd även för ditt stora tålamod. Din arbetskamrat får helt enkelt skärpa sig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir roliga, varierande och en aningen stressig. Du har planerat de sista detaljerna inför nyår och nu försöker du avsluta allt arbete som ska vara inne innan den sista den här månaden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Bli inte sur om någon annan är bättre än du. Det finns de som har övat längre än vad du har och de som har mer talang än vad du har. Vill du bli bäst måste du jobba betydligt hårdare.

 

Annons