Tisdag 29/12

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte som du tänkt dig, men Venus visar på en sexuell spänning som ligger i luften i ditt tecken. Det kan röra sig om en vän, bekant, arbetskollega eller någon du nyligen mött. Du vet inte hur du ska hantera dina känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt idag. Även om du har ett ganska späckat schema så försöker du att inte stressa upp dig i onödan. Du vett att stress bara leder till att du blir slarvigare och då får du ännu mer att göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du inga risker när det gäller ditt arbete. Du går upp tidigt och jobbar sent bara för att vara säker på att du hinner med det du måste göra. Ibland kan du vara en riktig liten arbetsmyra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut som du fyndar en del idag. Kanske har du möjlighet att gå och titta lite på reorna i stan. Du passar på att skämma bort dig med sådant som du inte brukar unna dig. Det blir en härlig dag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du inte kan förneka dina känslor länge till, samtidigt är du rädd för vad som ska hända om de kommer fram. Kommer du att få den respons du vill ha? Kan du verkligen offra allt för dina känslor?

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är mer praktisk än kreativ just nu och därför är det bättre om du håller dig till pappersarbete och låter andra ta hand om de mer konstnärliga jobben. Risken är att du annars förstör mer än du tillför.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att motivera dig själv idag. Hur du än försöker så känner du dig inte alls på humör. Tillåt dig vara lite nere en dag eller två. Det här är en övergående influens, så det är bara att härda ut.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att neka dig själv något om du gärna vill ha men som du egentligen inte har råd med. Kanske borde du vänta med att köpa dig den här saken. Se till att du förtjänar den först.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går väldigt fort idag. Du har så mycket att göra att du inte märker hur timmarna flyger förbi. Innan du hinner blinka är det kväll och dags att varva ned. En glad nyhet lyser upp den här tisdagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det din envishet som orsaker problem. Du vägrar att se situationer ut något annat perspektiv än ditt eget. Försök att inse att det inte alltid är din åsikt som är den enda rätta.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag gör du av med en hel del pengar. Kanske handlar du till en fest eller så köper du något extravagant på julrean. Det blir en utgift som blir betydligt högre än den du räknat med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Degen blir lugn. Du jobbar på utan att stressa. Kanske är det väldigt tyst på ditt arbete eftersom många är lediga eller så är själv ledig och gör lite småsaker hemma istället. Du njuter av stillheten.

 

Annons