Onsdag 30/12

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag måste du behålla fokus annars blir det en betydligt jobbigare dag än du tänkt dig. Du har mycket att fixa hemma inför morgondagen så du vill inte komma från jobbet allt för sent.  Koncentrera dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra. Men du väljer att inte stressa eftersom du vet att det är bättre att vara fokuserad och jobba i lagom takt, än att bli förvirrad, uppjagad och missa hälften. Du får beröm från en kollega.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir längre än du tänkt dig, men det beror mer på dig själv än på den arbetsmängd du har. Ibland så drömmer du dig bort och då händer det inget på länge. Idag är en dag då dina tankar ständigt vandrar iväg.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har mycket att fundera på och en hel del av de tankarna rör din nuvarande relation. Du är osäker på om du är mogen att ta den här typen av ansvar. Det verkar som det skett en snabb utveckling i ditt förhållande den senaste tiden.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Venus indikerar på att din karisma är ovanligt stark just nu. Du charmar de flesta, men glöm inte bort att släppa fram de som inte är lika starka som du är. Ibland tar du väldigt stor plats och då hamnar andra kollegor i skymundan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag ta du en sak i taget och det är bra. Genom att koncentrera dig på ditt arbete och inte låta något annat störa dig lyckas du bli klar i bra tid. Kvällen ser ut att bli tidig, du är väldigt trött den här onsdagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen ser jäktig ut. Du trängs med en massa andra personer för att hinna köpa det sista inför nyår. Ska du ha fest eller middag hemma så är du väldigt upp i varv. Du har svårt att slappna av.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du besked i en fråga som du funderat över länge. Det blir kanske inte det svar du vill ha, men du är nöjd med att få ett besked så att du slipper gå och fundera. Kvällen blir lugn.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

En försenad julhälsning får dig att drömma dig bort i minnen. En person som du bara har sporadisk kontakt blir plötsligt viktig för dig. Du inser hur mycket du saknat den här personen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Har du barn eller djur kan det uppstå en konflikt under dagen. Det verkar som ditt tålamod är ganska kort just nu. Du har svårt att acceptera ett trotsigt beteende oavsett om det är ett husdjur, ett syskon eller ett eget barn.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir väldigt intensiv. Som vanligt har du stora planer för den här dagen, men frågan är om din partner orkar hålla samma höga tempo som du. Du får kanske räkan med att din älskade behöver vila.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Om du inte tar upp ett problem utan fortsätter att sopa det under mattan kan du räkna med att det växer till oanade proportioner. Du måste lära dig att hantera den här situationen på ett moget sätt.

 

Annons