Nyårsafton

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar stressigt, men fram emot eftermiddagen är du klar och kan ägna dig åt dig själv. Kvällen blir trevlig snarare än överdådig. Du umgås med dina vänner och ni har kul på ett kravlöst sätt.

 

Oxen 20/4-20/5

Ikväll glänser du som en riktig stjärna. Det blir precis så glamoröst och glittrande som du vill att en nyårsafton ska vara. Någon har ett gott öga till dig, men just nu är du inte intresserad av en flirt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra nyårsafton, även om det inte bara är fest och glitter för din del. Du har en del arbete att uträtta, men medan du gör det passar u på att ha lite trevligt. Undvik för mycket alkohol ikväll.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn och mysig nyårsafton. Oavsett om du är på fest eller firar hemma så umgås du mest med dina närmaste. Du är inte så partysugen ikväll utan föredrar lite mer intim stämning istället

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ikväll är du verkligen festens kuttersmycke. Du njuter av all uppmärksamhet och flirtar hämningslöst. Det enda moln som kan förmörka din himmel ikväll är om din partner blir svartsjuk på dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Nyårsafton blir ganska lugn. Du umgås med familj eller med dina vänner. Normalt sett brukar det här vara årets bästa kväll, men just idag är du inte riktigt på topp. Du känner dig lite trött.

 

Vågen 23/9-22/10

Nyårsafton handlar om att våga vara romantisk, intim och kärleksfull mot din partner. Är du singel kan det vara dina vänner som du måste öppna upp dig inför. Ibland behåller du väldigt mycket inom dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det ser ut som den här kvällen blir spontan. Kanske besöker du mer än en fest, eller så hamnar du hos vänner som du inte planerat att träffa. Det kan också bli en kväll hemma framför tv. Du gör som du känner för stunden.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Kvällen varnar för att bli sentimental. Du kan lätt göra eller säga något som sårar en vän. Bortsett från den risken så njuter du i fulla drag. Det blir en glittrig och rolig kväll för din del.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar på massor av god mat, bubblande dricka och snygga kläder ikväll. Om julen tillhör familjen så är nyår vännernas kväll. Du älskar att umgås under lättsamma former. En trevlig kväll med andra ord.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Ikväll är det klackarna i taket. Du är utan tvekan festens mittpunkt. Din närvaro förgyller den här nyårsaftonen för många. Tolvslaget infaller med en massa löften som du inte kommer att hålla.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en trevlig kväll där du träffar nya människor. Det blir inte så sent, men det tycker du å andra sidan är bra eftersom du inte vill börja det nya året med att må dåligt och vara trött.

 

Annons