Nyårsdagen

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig inte på toppenhumör. Dagen blir lång och seg. Värst är det om du har haft festen hos dig för då måste du fixa lite hemma och det orkar du inte. Är ditt hem rent så sover du en stor del av dagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du mår som du förtjänar, men det gör dig inte så mycket. Första dagen på nya året handlar om att ta det lugnt och bara vara. Du känner ingen press eller stress idag. Det blir en dag i reflektionens tecken.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredag blir väldigt lugnt. Det är som om alla i din närhet har gått i die den här dagen och du har inget att göra. Prova på att ta en långpromenad. Den friska luften piggar upp dig och får dig att bli människa igen

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rätt stillsam. Du umgås med vänner, njuter av ensamheten eller bara låter dig styras av andra. Du har ingen egen åsikt idag utan uppskattar att din partner eller dina vänner fattar beslut åt dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lättretlig så undvik alla delikata samtalsämnen. Risken är stor att du råkar i gräl med någon som du absolut inte vill vara omsams med just nu. En vän kommer med ett förslag som rör helgen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig ovanligt pigg för att vara en nyårsdag. Visst tag du det lugnt igår, men lite fest var det. Dagen ägnar du åt utomhusaktiviteter så gott det nu går. Du känner att du behöver lite ljusenergi.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra även om du inte är på topp. Du umgås med dina närmaste vänner eller din partner. Det blir lugnt och skönt på ett väldigt vilsamt sätt. Ett roligt samtal avslutar den här nyårsdagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ivrig att komma igång med ditt nya liv, men din kropp är inte lika samarbetsvillig. Troligtvis skulle du må bättre av att starta om imorgon igen och låta den här dagen få bli en parantes i ditt nya liv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med att lyssna på skvaller. En vän som är lite avundsjuk på det du har kan lätt överdriva ett rykte som han/hon hört och det kan skap en gnagande oro hos dig som inte borde finnas där.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir väldigt, väldigt, väldigt stillsam. Du flyter omkring i kokong av både illamående och lycka. Det kan vara en hård nyårsnatt som är orsaken till illamåendet, men det kan också tyda på att du håller på att bli sjuk.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra, lugn och inte särskilt utvecklande. Med andra ord en perfekt nyårsdag enligt dig. Så länge du inte tvingas att göra saker förfor, åka bil en längre sträcka eller äta för nyttig mat så trivs du.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att stå för dina åsikter idag. Igår var din vilja att hävda dig betydligt mer påträngande än den är idag. Just nu vill du bara flyta med strömmen och undvika alla former av diskussioner.

 

Annons