Lördag 2/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig själv på stort allvar idag. Det är en person som du vill prata med och det här är något som du planerat länge. Frågan är om det utfaller på det sätt som du tänkt dig eller om du måste charma dig till att få din vilja igenom.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lång, jobbig och väldigt intensiv. Du är inställd på att det ska blir en lång dag så du är inte särskilt förvånad, möjligtvis är du lite utmattad när kvällen kommer. Du somnar så tidigt som du kan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om att försöka hinna med något på så kort tid som möjligt. Du är inte på humör för arbete, vare sig det gäller ditt vanliga jobb eller något frivillig uppdrag som du tagit på dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugnare än du trott och det är en positiv överraskning för din del. Du njuter av att kunna slappa, i alla fall på eftermiddagen/kvällen.  Förmiddagen handlar om att våga visa initiativ.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera att du inte är i centrum på samma sätt som tidigare. Visst har du fortfarande massor av vänner omkring dig, men de väljer inte att umgås bara med dig på samma sätt som tidigare.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rätt lugn. Även om du har en del inbokad så är det in mer än du räknat med och det tar dessutom mindre tid i anspråk än du trodde. Kvällen ser ut att bli mysig. Du umgås mycket med familjen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen njuter du av att ta det lugnt och vila upp dig utan att må dåligt. Det här blir den egentliga starten på det nya året. Du böjar att planera för framtiden. Det känns som du har chansen att förverkliga alla dina drömmar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen så pratar du mycket med en vän om ett problem som du har hemma. Det visar sig att han/hon nyligen gått igenom något liknande och kan dela med sig av sin erfarenhet.  Lyssna på vad din vän har att föreslå.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du känner att du äntligen är på rätt bana igen. Ditt positiva sätt återvänder, men rastlösheten i ditt horoskop finns fortfarande där och gnager på dig. Du är säker på att du missar något väsentligt genom att vara uppbunden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du tar det lugnt och ägnar dig åt dina när och kära. En vän som du saknat hör av sig och det blir en massa prat om gamla minnen. Ibland kan du bli väldigt sentimental, och det blir du idag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte som tänkt dig. Du har en massa som du måste göra och det får dig att stressa upp dig. Försök att varva ned genom att strukturera din dag. Gör en prioriteringslista så går det lättare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inget att förlora. Var ärlig mot dig själv så kommer du lösa ditt problem. Uranus hjälper dig genom att erbjuda en annorlunda utväg. Det viktigaste idag är att våga lyssna till ditt hjärta.

 

Annons