Måndag 4/12

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på riktigt gott humör idag. Det kan vara så att du har blivit förälskad eller så är det någon annan form av positiv energi som berör ditt horoskop. Arbetet går som en dans och du gör mer än du brukar.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra hemma idag så du har inte tid att lata dig. Arbetar du handlar jobbet mycket om rutin. Det är lugnt efter helgerna så nu gäller det att få det vardagliga att fungera igen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att pussla ihop olika delar av jobbet som inte blev klart innan julen. Nu måste du knyta samman alla trådar för att kunna börja med en fräsch start igen. Ett samtal gör dig upprörd.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir lugn. Du njuter av att för en gångs skull få jobba ifred utan att alla möjliga personer lägger sig i vad du gör. Det blir en lyxig, stillsam, men ändå produktiv dag för din del. Du får mycket gjort.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din ekonomi mår inte så bra just nu så det gäller att spara ordentligt den här månaden. Undvik alla frestande reor, annars kanske du förköper dig. En vän vill att ni ska börja träna tillsammans, men du är tveksam.

 

Jungfru 23/8-22/9

Goda nyheter lyser upp den här måndagen. Tyvärr är den person som du helst skulle vilja dela dem med borta så du får nöja dig med sms eller ringa. Lyssna inte på skvaller idag, du kommer bara bli arg.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara modig när det gäller att ge eller ta kritik. Du brukar undvika situationer som få dig att känna dig utsatt, men nu är det viktigt att du vågar mer än vanligt. Du får stöd av Solenergi.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du svårt att fokusera dig på nuet. Dina tankar vandrar ständigt iväg och det gör att du hela tiden tänker på annat än det du borde. Försök att koncentrera dig på jobbet så slipper du irritation från dina kollegor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en del att fundera över idag. Se till att det inte blir för mycket grubbel och för lite verkstad. Ibland är det bra att tvinga sig själv att göra något som kräver så mycket koncentration att du inte hinner grubbla över dina problem.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en innehållsrisk måndag. Förvänta dig inte ett lugnt tempo, för då kommer du att bli besviken. Du har massor att göra så det gäller att hålla hög fart redan från morgonen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av oavsett om du är ledig eller jobbar. En rastlöshet finns över ditt tecken och det gör dig lite stirrig. En vän kommer med roliga nyheter. Du blir glad för din väns skull.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du det ganska tufft. Du trivs inte med de förändringar som kommit på jobbet och det kommer ta tid innan du inser fördelarna med allt nytt. En kollega mår dåligt och du hjälper henne/honom.

 

 

Annons