Tisdag 5/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn tisdag. Du har en del att göra, men eftersom du är van vid betydligt högre tempo så tycker du att det nästan är lite tråkigt. Det finns inte så mycket roligt att göra, det mesta är rutinarbete.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och innehållsrik dag. Du träffar nya människor och det verkar som du knyter en del kontakter. Var inte rädd för att lufta dina åsikter, även om det är ovanliga. Du har stor chans att imponera just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga säga nej till någon du tycker om. Oftast undviker du konfrontationer genom att falla till föga. Stå upp för det du tror på. Din vän behöver lite motstånd och inte bara ja från dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ovanligt lugn. Du känner dig missnöjd med det mesta och det går ut över en kollega. Din arbetskompis blir ledsen över ditt uppförande och du måste be henne/honom om ursäkt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Tappa inte kontakten med dina vänner bara för att du har mycket att göra. Håll dig ajour genom sms eller samtal. Även ett mail kan få dina vänner att känna sig viktig. Det som är väsentligt är att du hör av dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen får du möjlighet att ställa ett fel till rätta. Trots att det inte är du som har klantat dig så blir det du som får ta konsekvenserna. Trots att du blir irriterad så tar du tag i problemet på ett bra sätt.

 

Vågen 23/9-22/10

Undvik att lyssna på ett rykte om en kollega. Visst finns det lite sanninge i det, men inte tillräckligt mycket för att du ska behöva bli orolig. Det här är en person du litar på och som du ska fortsätta lita på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om affärer av något slag. Det kan vara på jobbet eller privat. Kanske är du på väg att göra en större investering. Stjärnorna varnar för falska löften. Du måste läsa mellan raderna om du ska lyckas.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen får du chansen att bevisa för dig själv att du kan en hel del inom ett visst område. Du har inte fått möjlighet att jobba med det här tidigare och därför känner du dig lite ur form.

 

Stenbocken 22/12-19/1

En person som du tycker mycket om har problem och du gör allt du kan för att hjälpa honom/henne. Tyvärr så har den här personen svårt att ta emot hjälp, hur nära ni än står varandra. Han/hon är stolt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du bestämmer dig för att pröva något nytt idag och det blir riktigt lyckat. Din idé fungerar faktiskt både i teorin och i praktiken. Du får mycket beröm för ditt initiativ. Det blir en bra dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Oroa dig inte så mycket för vad andra ska tycka om det du gör. Det viktigaste är att du själv är nöjd med dina resultat. Oftast så känner du sig bara halvnöjd med din prestation.

 

 

Annons