Trettondagen 6/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn och skön. Du kopplar av på ett sätt som du inte gjort tidigare under julen. Du saknar en vän väldigt mycket. Hör av dig till honom/henne och säg att du tänker på honom/henne.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig med stressig. Den närmaste tiden ligger det en förändring i ditt horoskop. Det kan vara en resa, nya arbetsuppgifter eller så kanske du träffar någon speciell. Unna dig en tidig kväll ikväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har massor av olika saker som du vill ta tag i, men det verkar svårt för dig att komma igång. Du skulle behöva lite draghjälp från din partner eller från en vän. När du väl börjat så kan du nästan inte sluta.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut att bli en lat trettondagsafton för din del. Du slappnar av helt och fullt genom att undvika alla arbetsliknande uppgifter. En vän kommer till dig med ett knepigt problem som hon vill ha hjälp att lösa.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar bra. Du känner dig redo att ta tag i dagens utmaningar. Det verkar ligga en del utomhusaktiviteter på dagens agenda. Se till att klä dig varmt. Du har lätt för att dra på dig förkylningar just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite seg, särskilt om du är ledig. Du har svårt att aktivera dig och det beror främst på att du är trött. Du skulle behöva få tid att vila upp dig ordentligt. Kvällen ser ut att handla om en nyhet.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen har du möjlighet att göra något annorlunda. Det kan vara en ny hobby, någon kul arbetsuppgift eller bara träffa nya människor på en fest eller middag. Det blir en underhållande dag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte så stingslig. Ditt humör är din värsta fiende just nu. Försök att slappna av och räkna till tio varje gång du börjar känna dig arg, En vän tycker det är kul att jäklas med dig idag.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu står du inför någon form av val, och det är inte alldeles självklart vilken väg du ska ta. Det här ett beslut som kräver noga eftertanke och en hel del insikt i din egen natur. Du får oväntat hjälp.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra på mer än ett sätt. Just nu är du ivrig att komma igång med ett projekt, men hittills har det varit lite segt med starten. Nu så lossnar allt plötsligt och du kan njuta av frukterna från ditt hårda arbete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska stressig. Du ligger efter med en del saker från tidigare i veckan och det gör att den här dagen inte blir så ledig som du hade hoppats att den skulle bli. Kvällen blir i alla fall mysig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ge inte upp hoppet om att du ska får rätt i en viss fråga. Även om det ser mörkt ut jus nu så kommer dett bli bättre och bättre om du bara arbetar mot ett mål. Du har rätten på din sida.

 

 

Annons