Torsdag 7/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir väldigt seg. Hur Du än försöker så lyckas du inte få något vettigt gjort. Du funderar mycket över liver, arbetet och dina känslor just nu. Det verkar som du står inför en förändring av något slag.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om en resa. Det kan vara en resa bort från vardagen, men det kan också vara en inre resa. Du behöver komma kontakt med känslor som du stäng in så länge att du nästan glömt bort dem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du svårt att förverkliga dina planer. Du börjar gärna på projekt, men du blir snabbt rastlös och börjar med något annat istället. Din kollega/partner blir irriterad över att du inte avslutar det du påbörjat.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag undviker du situationer där du måste hävda dig själv. Ditt självförtroende är inte på topp just nu så du har svårt att ta både beröm och kritik.  Försök tänka positiva tankar, det kan hjälpa dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inte flirta idag. Venus påverkan på ditt tecken gör dig extra kelig. Har du en partner kan det uppstå en del svartsjuka om du inte skärper dig. Är du singel är det bara att flirta på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen ska du undvika allt vad spel heter. Du har ingen tur i sådant som har med odds att göra. För dig är det bäst att köra med säkra kort. En komplimang får dig att må bra, du känner dig uppskattad.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugn Du slappnar av och njuter av att vara ledig eller ha ett väldigt lugnt tempo på jobbet. För dig är de här dagarna lite av en mellanperiod innan julhelgen helt är över och vardagen tar vid.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska ansträngande dag, men det beror mer på att du lovat mer än du kan hålla än på att du har ett högt tempo på jobbet. Ibland är du lite av en tidsoptimist och det får du igen idag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig själv på lite för stort allvar. Slappna av och ha skoj istället. Allt behöver inte vara så seriöst. En vän till familjen har råkat i knipa. Kanske kan du ge henne/honom ett tips på hur han/hon ska lösa situationen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du möjlighet att vila lite. Det blir en skön dag då du kan fundera igenom vad du vill göra det kommande året. För dig är det bra att planera, du mår bäst när du har struktur i ditt liv.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar den här dagen som den kommer. Genom att inte anstränga dig allt för mycket så kan du faktiskt ha roligt trots att du råkar ut för en hel del missöden. Du ser saker från den positiva sidan och det underlättar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen visar sig från sin allra bästa sida och du har en lugn, avslappnande och trevlig dag att se fram emot. Om du arbetar så kommer du knyta en mer intim kontakt med en kollega. Ni finner verkligen varandra.

 

 

Annons