Fredag 8/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra idag, men du hinner ändå fundera mycket. Det finns ett dilemma som du inte är mogen att ta tag i, men som ändå kräver mycket av din tankeverksamhet. Du har svårt att släppa det här ämnet.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite annorlunda. Du har en helt ny situation att vänja dig vid, men eftersom den är positiv så är det inga problem. Du mår bra och du har roligt. Är du ledig så umgås du sannolikt med din familj.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag anstränger du dig för att visa dig från din bästa sida. Det finns någon som du vill ska lägga märke till dig och det är därför du är så mån om både ditt uppförande och ditt utseende. Dagen avslutas mycket stillsamt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite på festhumör idag, Antingen ska du ut med vänner, eller ha en riktig myskväll hemma med familjen. Arbetar du idag så försöker du smita lite tidigare från jobbet. Du vill hem och slappa.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt största problem just nu är att du är osäker på vart du har en viss person. Du tycker mycket om henne/honom och vill gärna se henne/honom som din vän, men du är lite osäker på vad han/hon anser om dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att våga bjuda på sig själv. Du har en förmåga att bli lite stel ibland och det gör att du inte riktigt når fram till vissa personer. Slappna av och visa vilken charmig, rolig personlighet du har.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tänker du inte ta några risker när det gäller affärer. Det har varit en hel del tveksamheter kring din ekonomi den senaste tiden så nu är du väldigt försiktig av dig. En vän föreslår något kul i helgen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du svårt att acceptera ett nej från en vän. Han hon har faktiskt ingen lust att göra det du vill göra så försök att inte övertala honom/henne. Det kommer bara att bli fel och din kväll blir förstörd.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig, omväxlande och bitvis ganska jobbig. Ha inte för höga förväntningar på en vän. Han/hon vill mycket, men hinner inte så mycket som han/hon lovat. Försök ha lite överseende i det fallet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt trött. Du orkar inte ta tag i de problem du har. En vän kommer med ett råd som du bör lyssna på, det kan förändra din framtid om du tar till vara på det här förslaget.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt trött just nu. Hur du än försöker så orkar du inte göra något ansträngande. Är du ledig blir det en väldigt skön och lat dag. Kanske en tur bland reafynden. Arbetar du får du nästan inget gjort.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en produktiv dag att se fram emot. Tvär mot alla andra på ditt jobb så känner du dig inspirerad och motiverad. Du har massor av idéer, men det är svårt att engagera dina helgtrötta kollegor.

 

Annons