Lördag 9/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du och funderar över ditt liv. Det finns så mycket som du vill göra, men tiden har inte räckt till den senaste tiden. Det har varit för mycket inbokat helt enkelt. Nu blir det lugnare.

 

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen handlar om att acklimatisera sig. Efter jul och nyår så känner du dig förvirrad. Dina dagar är inte lika inbokade som de brukar vara så det gör att du inte riktigt vet vad du vill hitta på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en person i din närhet som du inte riktigt litar på. Försök att konfrontera din vän innan det blir värre. Det kan visa sig att dina farhågor inte är sanna utan att allt är ett missförstånd. Ge din vän en chans.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att motstå dina impulser idag tack vare Plutos position. Ofta agerar du mer på instinkt än genomtänkt och det kan leda till att du blir besviken. En vän har en fråga som han/hon gärna vill ställa till dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dina känslor är lite kaotiska just nu. Du tycker mer om en person än du vill erkänna och hans/hennes närvaro gör dig blyg. Du har svårt att vara dig själv med din flirt. Försök att inte tänka så mycket på vad du gör och säger.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjlighet att vara ut i friska luften. Det är bra för dig att komma ut och få syre så stanna inte inne och kura även om det är kallt. Följ ordspråket, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga initiativ idag. Det har varit en lång julhelg och du känner dig helt utpumpad. Om du arbetar så går det mesta på rutin. Är du ledig är det stor chans att du tillbringar många timmar i sängen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din ekonomi skulle behöva gås igenom. Efter jul och nyår har det kommit till många räkningar som inte brukar var där annars så det viktigt att du ser till att strukturera upp dina utgifter den kommande månaden.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag är du tveksam om du ska avslöja vad du känner för en vän eller inte. Du är rädd att inte få den respons som du hoppas på och det kan göra att du hellre avstår från att öppna dig än att riskera att bli sårad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn. Du slappnar av tillsammans med familjen. Det fortfarande dina nära och kära som betyder mest för dig. Är du singel kan du bli på partyhumör på kvällen. Du vill ut och träffa nya människor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Dyu slappnar av och njuter av att slippa ta egna initiativ. Aktiviteter och umgänge är något som du överlåter till andra. Du vill bara vila, vila och vila.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig, men så verkar de flesta av dina planer förändras allt eftersom dagern går. Du är väldigt flexibel så du påverkas inte negativt av de här ändrade planerna.

 

Annons