Söndag 10/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lugn och du får chans att bara ta hand om dig själv. Lite hemma SPA piggar upp. Varför inte satsa på en ny hårfärg. För dig betyder utseendet mycket. Du vill vara snygg och attraktiv.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ovanligt slö. Du läser en bok, ser en film eller bara småpysslar hemma. Det blir en riktig oas i det kaos som varit ditt liv den senaste tiden. Någon vill gärna lära känna dig närmare, men han/hon är för blyg .

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir bra, även om den inte riktigt slutar som du tänkt dig. Yttre faktorer tvingar dig att aktivera dig mer än du tänkt dig den här dagen. Det kan bli en rätt så sen kväll för din del.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du har visserligen mycket att stå i hemma, men det är saker som du gillar att göra så det blir mer ett nöje än en plikt för dig. Har du en partner så kan kvällen bli intim. Ni står varandra nära.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugn och du får möjlighet att sinte göra någonting. För dig är det tråkigt att ha så lite att göra, men din kropp uppskattar den här pausen. Det var länge sedan som du sov ut ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du måste göra så varför tvekar du? Vanligtvis är du bra på att ta initiativ, men nu är det något som håller dig tillbaka hela tiden. Du känner dig osäker på vad det är du egentligen vill.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att umgås med dina vänner. Det har varit mycket fokus på familjen den senaste tiden så risken är stor att du glömmer bort dina kompisar. Idag finns det tid över.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att sluta fråga. Acceptera de svar du fått och ifrågasätt inte hela tiden din partner. Du är en person som kan bli väldigt jobbig när du är svartsjuk och det verkar vara fallet just nu.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen kan du ägna dig åt en hobby som du inte hunnit med den senaste tiden. Den här aktiviteten får sig att slappna av och rensa skallen på alla virriga tankar. Det blir en bra söndag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns risk att du hamnar i konflikt med din familj idag. Du har en väldigt stark vilja just nu och ibland driver du din omgivning till vansinne med dina idéer. Försök att tona ned dig en smula. Andra kan också behöva synas och höras.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig på nuet. Dina tankar återvänder ständigt till framtiden. Det här kan vara irriterande för dem som umgås med dig. Du känns ständigt frånvarande fast du är i samma rum.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din kreativitet är på väg bort och ersätts av ett mer praktiskt tänkande. Det är en nyttig influens för dig som vanligtvis är mer konstnärlig än praktisk. Du får lära dig att strukturera din vardag.

 

Annons