Måndag 11/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska lugn. Du försöker att anpassa dig till en ny situation på jobbet och det går så där. Visst tycker du om ditt arbete, men det är något som saknas. En komplimang ger dagen lite glans.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är inne i en rofylld period. Just nu tar du dagen lite som den kommer. Det var länge sedan du kunde slappna av på samma sätt som idag. Månen ge dig en skapande sida som förstärks av Jupiter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir ganska jäktig. Du får som du vill, men du är ändå inte nöjd med resultatet. Kanske var du lite förhastad när du la fram det här förslaget. Nästa gång bör du tänka igenom dina idéer lite mer noggrant.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att ta ansvar för sina handlingar. Om du begår ett misstag är det viktigt att du står för det och inte försöker att skylla på någon annan. En vän till familjen har en tung nyhet som han/hon vill förmedla.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ser du fram emot jobbet. En förändring i dina arbetsuppgifter får dig att vilja kliva upp på morgonen. Det har varit ganska jobbigt den senaste tiden så nu tycker du det är skönt med lita nya annorlunda arbetsuppgifter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir ganska tuff. Du tvingas att ta tag i en obehaglig konflikt på jobbet och det stör din arbetsrytm den här dagen. Du är inte van att bli utskälld så du känner dig obekväm. Fila på din förmåga att hantera konflikter.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag är det bra om du går igenom din privata ekonomi. Det har varit mycket utgifter den senaste tiden och du har inte riktigt rätt på hur mycket pengar som du egentligen spenderat. Du måste strukturera dina finanser.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara lugn. Låt inte en kollega reta upp dig. Räkna till tio och tänk positiva tankar. Du kommer att klara det galant om du inte tillåter den här personen att komma åt dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rätt flexibel. Du har mindre att göra än vanligt så det ger dig möjligheter att avsluta några av alla projekt som du påbörjat. Se upp så du inte missar värdefull information under eftermiddagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du chansen att förändra livet för någon. Egentligen är det en relativt liten tjänst som du gör, det kan vara att låna pengar till en lott. Bjuda på en fika eller bara ge ett råd vid rätt tillfälle. Små saker kan skapa stora förändringar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite rastlös idag och vill gärna hitta på något kul. Tyvärr verkar både dina vänner och din familj lite seg just nu så vill du roa diig får du göra det på egen hand. På jobbet flyter allt på som vanligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rätt enformig. Det verkar inte ha satt igång ordentligt efter julhelgen så det är lugnt både privat på jobbet. Du har väldigt lite tålamod just nu så det kan hända att den här sega stämningen går dig på nerverna.

 

Annons