Onsdag 12/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera över, men du har inte riktigt ro att ta dig den tid du behöver för att sortera dina tankar. Just nu går det mesta på rutin, och för ovanlighetens skull uppskattar du slentrianen på jobbet.

 

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen vill du testa några idéer som du har. Om det går bra eller dåligt beror på om du tänkt igenom det här ordentligt eller om du låter en impuls styra dina handlingar. Just nu är det A och O att planera.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen får du möjlighet att prata lite mer privat med en kollega som du beundrar. Det blir ett givande och trevligt samtal. Du inser att du har haft för lite tid att umgås med dina kollegor på.

 

Kräftan 21/6-22/7

Om du ska byta julklappar så passa på idag. Det ligger ett stråk av tur i affärer över ditt tecken så den kan betyda att du gör ett riktigt fynd idag. På jobbet måste du ta tag i ett problem påverkar dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen ger du dig själv en möjlighet att få glänsa lite extra. Det var länge sedan du var så nöjd med din insats på jobbet som du är idag. Du tycker att det är roligt att få utvecklas och förändras.

 

Jungfru 23/8-22/9

Visa tålamod även om du inte har det. Genom att ha en flexibel attityd kan du vinna en hel del vänner. En person som du inte har sett på länge kommer med ett roligt förslag som överraskar dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska stressig. Du har svårt att säga nej till din kollega eftersom hon faktiskt har ännu mer att göra än du. Visa att du kan fatta egna beslut och du inte är beroende av någon annans hjälp.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under förmiddagen kan du stöta på problem som är arbetsrelaterade. Tack var Jupiter så klarar du att tänka ut ovanligt kreativa lösningar så eftermiddagen blir lugn och skön. Du hinner med mer än du tänkt dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Visa respekt mot dem som har mer erfarenhet än du. Visst kan det gå lite långsamt ibland, men du å andra sidan har en tendens att slarva mer än nödvändigt. Du och din kollega kan lära er av varandra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Arbete flyter på som vanligt. Du har inga problem att hävda din kompetens. En vän till familjen har ett problem som han/hon inte klarar av att lösa utan att få lite hjälp. Visa att du är en lojal kompis.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen får du möjlighet att göra något nytt. Det blir en intressant dag då du lär dig mycket både om dig själv och om andra. En ny bekantskap ger extra krydda åt den här dagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du visar dig från din allra bästa sida idag. Rastlösheten från igår är som bortblåst och du har mer tålamod än du brukar. En kollega som beundrar dig försöker fånga din uppmärksamhet.

 

Annons