Tirsdag 13/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du möjlighet att förändra något på ditt arbete. Det blir en kreativ och nytänkande lösning som vittnar om att du är intresserad av det du arbetar med. Räkna med en hel del beröm.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn. Du slappnar av och njuter av att julen snart är över. Visst är det roligt med julhelgen, men den innebär också en massa extra arbete och en massa stress. Nu unnar du dig att få vara lite lat.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra onsdag då du får mer gjort än du tänkt dig. En kollega har ett förslag på hur ni kan förbättra och effektivisera ert arbete. Lyssna på henne så kommer du kunna spara en hel del tid.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att stå emot din arbetskamrat när hon ansätter dig med sin charm. Det blir en lång dag med mycket arbete. Räkna med att du är för trött för att orka göra något på kvällen. Du behöver sova.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En vän till familjen har problem med sin hälsa. Du vet inte hur du ska kunna hjälpa till utan att bli allt för involverad. Visst vill du finnas till hands, men inom rimliga gränser. Du har ditt eget liv att ta hänsyn till.

 

Jungfru 23/8-22/9

Är du singel så har du mycket att funder över. Det verkar som du har mer än en beundrare just nu och du har svårt att välja vem du vill satsa på. Varför inte dejta utan löfte. Lär känna de här personerna ordentligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Din charm är jättestark just nu och du utnyttjar den flitigt för att driva igenom din vilja i olika sammanhang. Tänk på att influensen är temporär och snart är du inte lika svår att motstå.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du en personlig kris. Du är trött på jobbet, på ditt boende och på din partner. Det är ett negativt inflytande över Månen som får dig att bli så deppig. Trösta dig med att imorgon mår du bättre.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på säkra kort idag. Det har varit en del strul på jobbet så du vill inte chansa i onödan. En kollega hjälper dig att reda ut ett missöde från tidigare i veckan. Dagen avslutas med en lugn och mysig kväll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du en tendens att drömma dig bort och glömma bort verkligheten. Det gör att du får en del irriterande kommentarer av dina kollegor som tycker att du är ofokuserad och seg.

 

Vattumannen 20/1-18/2

En vän till familjen har goda nyheter som han/hon vill berätta. Du blir överraskad eftersom det är en nyhet som du inte väntat dig. Kvällen blir lite av en fest för din del. Du firar din väns lycka.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar dagen åt att rätta till små misstag. Egentligen är du ingen pedant, men du gillar att ha ordning och reda till en viss nivå. Nu har det blivit för kaosbetonat på jobbet för att du ska trivas.

 

 

Annons