Torsdag 14/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra torsdag. Du får mycket gjort och du känner att du nu har chansen att utveckla nya, intressanta arbetsområden. Visa hur mycket du uppskattar dina kollegor och deras insats.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är inte särskilt rädd av dig. Ditt mod kan vecka beundran hos både kollegor och vänner. Trots att du ogillar konflikter så tänker du inte skygga tillbaka om någon attackerar dig. Du står upp för din sak.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant torsdag som kräver intressanta lösningar på dina problem. Genom att vara flexibel, nytänkande och observant kan du ordna upp trasslet innan det blir för stort.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du utnyttjar din kollega och både du och han/hon vet om det, men tyvärr är det den enda lösningen just nu. Visa att du uppskattar han/hennes insats och att du är medveten om att du är skyldig honom/henne en tjänst.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska konstig. Du har svårt att fokusera dig och det gör att det uppstår problem hela tiden. En vän har en fråga som det är bra om du lyssnar på. Det kan ge dig ett uppslag till en förändring på jobbet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Månens sätt att förmedla energi är mer lågmäld och mer långvarig än den energi du får från Solen. Just nu gynnas du av Månens positiva egenskaper och det gör dig mer intuitiv och emotionell än annars.

 

Vågen 23/9-22/10

Du ser fram emot en belöning så därför sliter du hårt just nu. När det är som jobbigast så räknar du dagarna fram till det att du får ditt pris. Der kan vara en bonus, en resa eller bara en längre sammanhängande ledighet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lita på folk i allmänhet just nu och på dina kollegor i synnerhet. Det är inte så att du ständigt blir lurad, du måste inse att fel kan uppstå av misstag och att ingen är ute efter att trassla till det för dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen har du möjlighet att prova på något som du finner intressant. Det kan vara en ny arbetsuppgift på jobbet men det kan också vara en ny hobby. Du är väldigt positiv just nu.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Bry dig inte så mycket om vad andra tycker. Så länge du är säker på dina egna känslor så kommer du att komma långt. Ibland är du lite väl mån om vad din omgivning anser om saker som egentligen bara berör dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen är bra om du vill lära känna nya människor och är öppen för andra kulturer. Det ligger överraskningar och nytänkande i ditt horoskop för dagen. Se upp så du inte låter dina fördomar styra dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Genom att vara öppen för förslag från andra kan du styra om dina planer så att det blir både mer effektivt och ett ännu bättre resultat än innan.

 

Annons