Lördag 16/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bra. Du vilar upp dig ordentligt från jobbet. Äntligen kan du tänka på lite annat är arbete. Har du en partner kan det bli en riktigt mysig och harmonisk lördag. Venus gynnar kärleksförhållanden.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en del roliga aktiviteter att se fram emot. Det blir en skön lördag med mycket frisk luft. Har du en familj så umgås du med dem, särskilt om du är född i början av tecknet. Du njuter av att vara ledig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska lugn. Du har en del att göra, men inte mer än att du hinner med en paus mellan varven. En vän som du saknar hör av sig med en glädjande nyhet. Det här är ett besked som du verkligen längtat efter.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga göra något annorlunda. Skippa planeringen och gå på impuls istället. Det är sällan du inte har något inbokad så försök att hålla den här dagern fri så kan det oväntade inträffa.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ifrågasätter du din partner beslut och det kan leda till en våldsam diskussion mellan er. Ditt problem just nu är att du har svårt att komma överrens med människor och du vägrar att inse att en del av felet ligger hos dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, du har massor av aktiviteter som du vill hinna med så det kan bli en aningen stressig. Kvällen ser ut att bli mysig. Har du en partner kan det finnas romantik och spänning mellan er.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att inte lägga dig i din väns angelägenheter. Du vill så väl, men ibland så blir det fel. Försök att hålla dig utanför den här gången. Din vän är starkare än du tror att han/hon är.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under kvällen kan du möta en person som fullkomligen förtrollar dig med sin charm. Din passion drar iväg med dig och risken är stor att du gör något du ångrar, särskilt om du har ett förhållande.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Uranus varnar för att du är lite väl praktisk idag. Du låter förnuftet styra helt och det kan göra den här lördagen rätt tråkig. Visa lite mer av din impulsiva sida. Var dig själv, släpp loss och strunta i konventionerna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen kan bli riktigt mysig om du umgås med en partner, din familj eller nära vän. Det ligger intimitet och kärlek över ditt tecken. Den här lördagen lämpar sig även för utomhusaktiviteter.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen blir förvånansvärt lugn. Rastlösheten som du har i kroppen börjar äntligen avta och du kan njuta av att bara vara. För dig är det en ovanlig lyx att helt och fullt gå upp i nuet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du chansen att visa mer av din positiva sida. Du har massor av energi så se till att utnyttja den. En vän behöver hjälp med ett projekt, det kan vara något för dig att sätta tänderna i.

 

Annons