Fredag 15/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag är du på gott humör. Helgen närmar sig och du känner att du har kontroll på arbetet. En vän har en hel del att diskutera med dig, varför inte ta en riktig grabb/tjej kväll tillsammans?

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att vara närvarande i nuet. Ibland drömmer du dig iväg och då har du svårt att uppskatta det som sker omkring dig. Att vara hundra procent närvarande är en svår konst som du måste jobba på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte som du tänkt dig, men det är bra eftersom du väntade dig betydligt mer problem från den här fredagen än vad som faktiskt dyker upp. Kvällen blir social och väldigt rolig. Du träffar nya människor.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du möjlighet att överraska en kollega. Du kommer vinna många pluspoäng på att glädja den här personen, och det kräver väldigt lite ansträngning från din sida. På kvällen träffar du vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn fredag då du får chansen att umgås en hel del med familjen. En bra nyhet förändrar en något som har med din privata ekonomi att göra. Pluto varnar för oförutsedda händelser.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ibland tänker du lite inrutat, och det är fallet idag. Du tror att du har så bra koll, men i själva verket så missar du en hel del detaljer bara för att du nödvändigtvis ska göra saker på ditt sätt. Lyssna på vad dina kollegor har att säga.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir stressig men rolig. Du gillar ditt arbete just nu och Solen ger dig lite extra energi så du orkar engagera dig en hel del på detaljnivå. Hemma vänta en riktig fredagsmys kväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag ska du inte bli arg för den kritik du får. Försök att ta till dig den istället. Personen som kritiserar dig vill bara ditt bästa och om du inte lära dig hantera både ris och ros får du rejäla problem.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hinna med det du ska idag. Det är för mycket som trycker dig just nu. Försök att se saken från den positiva sidan, du lär dig en hel del på jobbet just nu så det råder i alla fall inte brist på utmaningar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir stillsam. Oavsett om du arbetar eller är ledig så förflyter den här dagen i ett behagligt tempo. Du gillar att inte stressa, och det slipper du idag. Kvällen ser romantisk ut.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Visa respekt mot din partner. Ibland kan du vara lite mästrande mot din omgivning och den tendensen finns idag. Genom att aktivt lyssna så kan du lära dig en hel del. Det får din partner att känna sig omtyckt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera dig just nu. Dina tankar vandrar gärna i förväg till helgen. Det verkar som du har något roligt planerat den här lördagen. En fest, middag eller bara att träffa vänner.

 

Annons