Söndag 17/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen får du möjlighet att göra precis vad du känner för utan att någon lägger sig i. Vill du stanna i sängen hela dagen så kan du göra det. För dig blir den här söndagen den ultimata lyxen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på shoppinghumör. Det var länge sedan du la pengar på dig själv så nu tycker du att du förtjänar lite omvårdnad. Tillsammans med en eller flera vänner passar du på att fynda på slutreorna.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir lugn och skön. Du har inte så många måsten så du hinner med att slappa ordentligt. Har du en partner kan det bli en riktigt sexig dag för er två. Det var länge sedan ni tog hand om varandra ordentligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen får du inte bli arg om saker och ting går snett. Det ligger otur över ditt tecken så utspillda kaffekoppar, sönderslagna vaser och svarta katter verkar kanta den här dagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir ganska tråkig. Du är inte på ditt bästa humör och du har ingen energi för att ta tag i allt som måste göras. Vissa dagar är så här, det är bara att acceptera att allt inte kan vara på topp jämt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har inget att säga till om just nu och det gör dig rasande. Din förmåga att övertyga andra, är temporärt nedsatt eftersom Merkurius ligger i konflikt med ditt tecken. Du blir lätt överkörd idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen har du möjlighet att fixa lite hemma. Du trivs när du får tid att pyssla och pynta lite. En vän vill gärna träffa dig och skvallra om det senaste som har hänt. Det blir en lättjefull eftermiddag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det är din envishet och din vilja att styra andra som försätter dig i knipa. Inse att du inte kan ha full kontroll hela tiden. Ibland är det bara att gilla läget, acceptera och gå vidare. Du har svårt att släppa taget.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen gör du ingen som helst nytta. Du ser det som ett privilegium att får vara riktigt lat ibland. Lite skvaller kan guldkanta den här gråstrista söndagen. Se bara upp så det inte blir förtal istället för skvaller.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det dina nära och kära som prioriteras i ditt liv. Har du barn och familj så umgås du med dem så mycket du kan. Som singel är det dina vänner som får agerar familj för dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du är på betydligt bättre humör nu än tidigare i veckan. Ditt sinne för humor har återvänt och du passar på att skoja lite med dina vänner. Frågan är om din humor och deras är den samma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag riskerar du att göra av med onödiga pengar på ett felköp. Hur frestande än ett erbjudande verkar så bör du tänka dig noga för. Är det här något du verkligen vill ha och behöver eller låter det bara bra?

 

Annons