Måndag 18/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir bra. Du hinner med en massa olika saker och du är nöjd med det som du åstadkommit. En vän har något på hjärtat. Ta dig tid och lyssna på vad han har att säga.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ovanligt aktiv. Du hade tänkt dig en ganska stillsam dag. Men något stör de vanliga rutinerna och tvingar dig att agera snabbt. Du får chansen att visa att du jobbar bra under press.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen gör du dig själv en tjänst om du är försiktig med att spotta ur dig dina åsikter. Ibland glömmer du bort att du är lite väl frispråkig för att dina kollegor ska uppskatta det.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir lugn. Du startar upp en massa olika projekt, men du ser till att inget måste avslutas idag. För dig är det viktigt att komma hem i tid. Du har bokat in något/någon den här kvällen.

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra, om än lite stressig.  Du har så mycket du vill hinna med, men tiden du ska göra det på är begränsad. Du måste försöka att arbeta lite mer effektivt om du ska klara av de mål du satt upp.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, även om du inte hinner med allt som du tänkt dig. Du får en del oväntade uppdrag som du måste ta tag i så att de inte hopar sig i slutet av veckan. Ett samtak med din chef förbryllar dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Du inser något om dig själv idag. Det blir en ganska förvånande upptäckt, men det hjälper dig när du ska ta tag i ett problem som du har med en kollega. Ibland hittar man information på det mest oväntade ställen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lagom aktiv. Du jobbar på i ett raskt tempo på förmiddagen och det gör att du hunnit med det mesta du måste hinna med innan lunch. Eftermiddagen handlar om att fixa till detaljer och att planera.

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att komma överrens med människor just nu. Det är som om de inte förstår vad det är du säger. Du måste försöka vara väldigt tydlig eftersom Merkurius position försvårar din kommunikation.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Visa att du kan uppskatta dina vänner sätt att hantera ditt dåliga humör. Genom peppning, massor av roliga uppslag så känner du att din glädje återvänder. Du mår toppen på slutet av den här dagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en mindre bar upplevelse på mörmiddagen som gör att det tar ett antal timmar innan du känner att ditt goda humör återvänder. Just nu är du ganska dålig på att motgångar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du bra kontakt med en kollega eller en chef. Du känner att ni för första gången ligger på samma våglängd. Oroa dig inte för framtiden, den kommer att blir riktigt bra.

 

Annons