Tisdag 19/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du en lysande idé som du vill dela med en kollega. Tyvärr är han/hon inte där för tillfället så du får finslipa din idé och återkomma en annan dag. Under kvällen fattar du ett beslut.

 

Oxen 20/4-20/5

 Under tisdagen får du möjlighet att prova något du aldrig gjort tidigare. Det blir en rolig erfarenhet för din del. Du känner att du behärskar något helt nytt och det får ditt självförtroende att växa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra om du undviker en viss kollega som alltid lyckas med konsten att irritera dig. Tänk på att han/hon har sina egna skelett i garderoben och eftersom hon/han mår dåligt så vill hon att alla andra också ska göra det.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du får en misstanke bekräftat idag och det är både en lättnad och ett irritationsmoment eftersom det nu är officiellt och det innebär mer jobb för dig. Oroa dig inte för din partners uppförande. Han/hon behöver bara få lite utrymme.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att lyssna på andra just nu och det är tacka vare att Merkurius bidrar till dålig kommunikation. Försök att inte se rött varje gång du får kritik. Det kan ligga något i det din chef antyder.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på säkra kort idag. Det har varit för mycket bråk den senaste tiden omkring ditt arbete så nu vill du ha lite arbetsro. Det får du genom att undvika att starta diskussioner av alla slag.

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen ser lugn ut. Det har varit en intensiv jul och nyår, så det är först nu som allt börjar återgå till det normala. Något som du är väldigt tacksam för. En vän kommer med några värdefulla tips beträffande en present du ska köpa.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte som du tänk dig, men den blir ändå bra om än på ett litet bakvänt sätt. Du måste våga ta chanser idag, det är genom att riskera något som du har chansen att vinna så mycket mer.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Nyckelordet för dagen är noggrannhet, något som inte ligger i din natur. Du avskyr att peta med små detaljer. Oftast satsar du på att det övergripande blir bra och så låter du någon annan sköta petgörat.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att komma överrens med en kollega, och det komplicerar ditt arbete. Trots att du prövat både rak konfrontation och diplomati kvarstår problemet. Det här är en konflikt en chef måste ta tag i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen unnar du sig lite vardagslyx. Det kan vara allt från att läsa en bra bok, se en film, äta en god middag eller umgås med en vän. Det är inte ofta som du skämmer bort dig själv så passa på att njuta.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir bra om man bortser från ett par mindre incidenter. Du är på gott humör och du får energi från Månen. Din kreativa sida är inte så uttalad som den brukar, men det kompenserar du med hårt arbete.

 

Annons