Onsdag 20/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att se framåt. Du har grävt ned dig i det förflutna för länge så nu är det dags att släppa taget och gå vidare. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Gör det bästa med det du har.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att övervinna en rädsla idag. Eftersom du är så envis som du är så kommer det gå galant, det enda du behöver tänka på är att inte bli arg om du misslyckas den första gången.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte bli upprörd när du får veta vad en vän råkat ut för. Det här är inte ditt krig så låt din vän sköta om det här problemet själv. Det enda du kan göra är att lyssna och stötta honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Efter jul och nyår så har du inte så mycket pengar i plånboken som du skulle behöva. Försök att spara även om det är svårt. Visst är det frestande med alla reor, men handen på hjärtat, vad är det du egentligen måste ha?

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lite annorlunda eftersom du får hoppa in och hjälpa till på alla möjliga ställen. Tacka vare ditt goda humör och din humor lyckas du vända den dystra stämningen på ditt arbete.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen har du chansen att en gång för alla visa vem som är bäst. Det verkar som du har haft en liten vänskaplig tävling med en kollega och nu har du äntligen turen på din sida.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska monoton. Det handlar mesta om att ta hand om allt som blivit över efter julen. Trist, men nödvändigt. En kollega lyckas få dig att skratta med sina roliga skämt och sin distans till arbetet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du visar dig från din bästa sida idag. Trots att inte kroppen är i toppform så mår du bra mentalt och det gör att du sprider glädje genom att ge uppmuntran och komplimanger. Dina kollegor älskar dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på dig själv. Det har varit så mycket sista tiden att du inte tagit till vara på dina egna intressen, nu tänker du ändra på den saken. En vän har en hel del som han/hon vill prata om.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Undvik att bli fast i telefonen eller framför datorn idag. Det finns en risk att du hakar upp dig på detaljer och glömmer det som är viktigt. Förlora inte fokus utan tänk framåt hela tiden så kommer det går bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir annorlunda mot vad du tänkt dig, men du är ändå något av en vinnare. Genom ditt sätt att agera i en trängd situation väcker du positiv uppmärksamhet, särskilt hos dina högsta chefer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite nere just nu och det beror på att du har haft för lite tid till ditt älsklingsprojekt på jobbet. Du har hela tiden låtit andra bestämma vad som är viktigt och vad ni måste satsa på.

 

 

Annons