Fredag 22/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig, stressig och framförallt spännande. Du får delta i ett nytt projekt och du känner att du verkligen blir uppskattad för den du är. När det gäller dina känslor så verkar det fortfarande råda kaos.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig dag. Du har inte bråttom med det projekt som du gör utan du satsar på kvalitet snarare än kvantitet. För dig är det viktigt att hela tiden kunna hålla det du lovar. Du avskyr att svika ett löfte.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra, om än lite tråkig. Du är van vid ett betydligt högre tempo från hösten så den här lite sega januari stämningen går dig på nerverna. Kvällen blir mysig. Du umgås med din partner eller din familj.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du visa att du kan vara bestämd, drivande och mycket ambitiös. Tänk på att inte bli för bossig. Det är viktigt att du har dina kollegor i ryggen och då får du inte vara mästrande. En blandning mellan diplomati och enväldiga beslut är att rekommendera.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen får du möjlighet att umgås lite mer med en person som du tycker väldigt mycket om. Det blir en bra dag och du känner dig uppskattad. Fundera över vart du vill att den här flirten ska leda.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska trött idag och det gör att du undviker att ta tag i problem. För dig är det en bra om det mesta kan rulla på som vankligt utan att du behöver ta några initiativ. Just nu uppskattar du rutiner.

 

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Att tänja gränserna och visa att du kan vara mer än bara en vanlig liten arbetsmyra. Det är dags att du tar ett steg framåt och visar vem du egentligen är.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du mycket kontakt med klienter eller kunder. Det verkar som du håller på att avsluta någon form av affär. Turen är på din sida och det gör att du lyckas bra även när du chansar.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du chansen att ha riktigt roligt på jobbet Du provar på lite nya uppgifter. Lär känna kollegor från andra delar av din arbetsplats och du upptäcker att du missat en massa trevliga människor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ganska lugn. Du satsar på att vara klar i god tid så att du inte får stressa hem från jobbet. Kvällen kan bli romantisk. Venus ger dig en sensuell utstrålning som lockar och förför.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en produktiv fredag. Du har som vanligt många projekt på gång, men för ovanlighetens skull verkar du full kontroll på allt. Kvällen blir ganska lugn. Du är inte på festhumör så går du ut kommer du hem tidigt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och väldigt fartfylld fredag. Du har massor att göra på jobbet så timmarna flyger iväg. Det är frågan om du inte kommer hem senare än du tänkt dig. På kvällen umgås du med dina vänner.

 

Annons