Lördag 23/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lugn, Du har svårt att ta tag i något utan fördrar att ägna dig åt lite plock hemma, prata med kompisarna och bara slöa. En perfekt dag för att återhämta sig med andra ord.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du svårt att bestämma dig. Inflytande från Vågen tecken gör dig velig och det påverkar det mesta idag. Det kan vara allt från vilken tröja du ska ta på dig till mer livsavgörande beslut.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar rent sent för din del. Det verkar som du är väldigt trött just nu och det gör dig seg på morgonen. En kompis har en rolig aktivitet som han/hon vill att du ska hänga med på.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen ser rätt full ut. Du har bokat in en mängd måsten och från är om du hinner vara ledig lite också. Du har många vänner som vill träffa dig och ibland har du svårt att hinna med alla.

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är risken stor att du fattar en mindre klokt beslut. Det rör sig om något som har med relationer att göra. Ett inflytande över ditt tecken gör att du inte tänker rationellt utan agerar mer på känslor än logik.

Annons

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att komma överrens med din partner. Ni bråkar om småsaker hela tiden och det går ut över både ditt privatliv och ditt arbete. Kanske skulle ni må bra av att vara ifrån varandra ett par dagar.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du möjlighet att ordna lite med hemmet. Det här är första gången sedan helgerna tog slut som du har tid att jaga dammråttor och röja undan julen. Du vill ha in vår i ditt hem, du är redan trött på vintern.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt lugn. Fundera inte så mycket njut av nuet. Ibland grubblar du ihjäl dina lediga helger. Då blir det ingen tid över att vila upp sig på. Du måste hitta en bättre balans mellan arbete och fritid.

 

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen handlar om att träffa vänner och ha kul. Det var länge sedan som du kunde göra vad du ville utan att ha en tidsgräns. Den här dagen handlar helt och hållet om dina behov.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en del att fundera på när en vän/din partner antyder något som gör dig ledsen. Du har aldrig sett saken ur hans/hennes synvinkel förr så det är kanske på tiden att du gör det. Visa att du bryr dig om hans/hennes åsikt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du kommer göra av med pengar idag, frågan är om du lägger dem på något vettigt eller om du spenderar dem på impulsshopping. Innan du börjar din vända i olika affärer ska du tänka igenom vad det är du är på jakt efter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska jäktig. Du har haft så mycket att göra i början av veckan att du halkat efter lite med dina sysslor hemma. Nu är det dags att du tar tag i det som du har försummat. Kvällen ser ut att bli trevlig.

 

Annons