Söndag 24/1

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu har du mycket på jobbet och det gör att du gärna slappar när du är ledig. Din partner vill att du aktiverar dig lite mer, men du har svårt att komma igång. Du föredrar att ta dagen som den kommer.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du en hel del att göra, men du klagar inte. Dagen är lämplig för utomhusaktiviteter. Du tycker det är skönt att få i lite frisk luft i lungorna. En vän vill att du testar någon annorlunda utomhusaktivitet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte hinner så mycket som du skulle önska på dina lediga helger så varför försöka att pressa in mer än du klarar av att hantera. Unna dig att faktiskt vara ledig när du inte jobbar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en skön söndag som du ägnar åt att skvallra med kompisar eller umgås med familjen. Söndagen har blivit lite av en oas i en annars ganska stressig tillvaro. Du har lovat dig själv att ta det lugnt på söndagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att inte ifrågasätta din partners beteende. Han/hon uppför sig lite misstänkt och det gör dig svartsjuk. Det behöver inte betyda att han/hon träffat någon. Alla människor kan behöva få vara för sig själv ibland.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn. På gränsen till seg. Du är van vid att aktivera dig så den här loja stämningen som råder efter helgerna gör dig nervös. Prova med att ta upp en hobby som du inte haft tid med på sistone.

 

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna träffa vänner, shoppa och skvallra idag. Tyvärr ser det ut att bli ändrade planer. Ett löfte som du glömt bort gör sig påmint. Du måste fixa det här innan det är för sent. Det finns en tidsgräns.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du har glömt något med inte vad. Ett tips, det verkar röra sig om en vän eller släktings födelsedag/namnsdag. Kolla din kalender så att du inte gör någon du tycker om besviken.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag spaltar du upp ditt liv i olika områden. Familj, arbete, fritid, hobby. Du gör en lista över vad som måste prioriteras och vad du kan avstå ifrån om du måste välja. Det här är ett bra sett att ta kontrollen över ditt liv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Saker händer inte, något måste vara en utlösande faktor. Skuta skylla på ödet och red ut dina problem istället. Genom att analysera vad som skett kan du få insikt i vad som orsakade problemet från början.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen ser oförskämt slö ut. Du tar inte tag i något som inte är nödvändigt. För dig handlar den här dagen om att vila, sova och återhämta dig efter en intensiv december. Det blir en underbar dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du ivrig att komma igång med ett projekt som varit lagd på is under en längre tid. Hur du ordnar med det här är upp till dig, men ett råd är att inte blanda in fler kockar än nödvändigt.

 

Annons