Vitpudrad tomte idyll

15 dec, 2009
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Nu när snön lägger sig som bomull kring landet förävånas jag över hur tyst och lugnt allt blir. Inte nog med att snön gör värden ljusare, den dämpar både biltrafiken och barnskriken från gatan. Världen gosar in sig i ett vitt, mjukt täcke och jag känner hur min energi börjar återvända till kroppen. Ännu har inte årets mörkaste dag varit, men snön ger mig hoppet om ljuset tillbaka.

Birgitta, trist det där med ditt äktenskap. Som skorpion passar du mindre bra med din Tvilling men utmärkt med en Fisk. Jag kan bara utgå från era soltecken och där finns inget att klaga på. När det gäller förhållandet i övrigt verkar det bättre att avsluta ditt äktenskap innan du påbörjar något nytt. Gammalt bagage brukar alltid ställa till det i förhållanden.

Bella, du kan nog sluta drömma. En Oxe som inte upptäckt dig på två år kommer nog inte upptäcka dig den närmaste tiden. Oxar vet i regel vad de vill ha och de är inte rädda för att följa sina känslor. Om du som Vattuman ännu inte lyckats fånga din Oxes hjärta beror det nog på att du helt enkelt inte är hans typ.

Vattumän och Oxar är ingen självklar kombination för överigt, utan ett förhållande som kräver en del arbete. Lita på mig jag har varit gift med en Vattuman i snart tio år.

🙂

Felicia

Annons